Від завтра у Львові вакцинуватимуть студентів Франкового університету

1313 0
Добровільне щеплення відбуватиметься вакциною Moderna.
Фото: Philipp von Ditfurth (ілюстративне)

Фото: Philipp von Ditfurth (ілюстративне)

Від завтра, 16 серпня, у Львові проти коронавірусу вакцинуватимуть студентів та аспірантів Львівського університету імені І.Франка. Про це йдеться на сторінці закладу. 

Читайте також: До гуртожитків львівських вишів рекомендують заселяти вакцинованих від Covid-19 студентів

Вакцинування добровільне, триватиме воно від завтра до п’ятниці, 20 серпня. Всіх охочих з університету щепитимуть вакциною Moderna.

В університеті зазначили, що перед перед днем вакцинуванням потрібно зареєструватись у гугл-формі до 20:00 год. 

Вакцинування відбуватиметься у приміщенні географічного факультету за адресою вул. Дорошенка, 41 ( ауд. 7) з 10:00 до 13:00 за попредньо встановленим графіком. 

З собою потрібно мати паспорт, ідентифікаційний код та студентський квиток або е-документи у застосунку «Дія».

Читайте також: У Львові розпочали вакцинувати студентів

Нагадаємо, що напередодні у Львові стартував пілотний проєкт з вакцинації студентів, які навчаються у вишах. Першим став Національний університет «Львівська Політехніка».

Додамо, що у листопаді минулого року лабораторія науково-дослідного інституту епідеміології та гігієни ЛНМУ ім. Данила Галицького розпочала безплатне тестування на Covid-19 студентів львівських закладів вищої освіти. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!