Відео
Сторінка:123456789
  • Львів’яни пробіжать містом на підтримку дітей з хворобами серця
Львів’яни пробіжать містом на підтримку дітей з хворобами серця 28 вересня у Львові відбудеться благодійна акція «Пробіг з вірою в серці». Пробіг стартує від площі перед Оперним театром о 13:00 під гаслом «Приходь! Біжи! Допоможи!».
  • Україна після війни: думки відомих людей Україна після війни: думки відомих людей За роки своєї незалежності Україна ще не переживала настільки складної ситуації, як зараз. Про те, яким бачать майбутнє країни відомі громадські діячі та письменники та як, на їхню думку, будуть розвиватися події в Україні, дізналося Tvoemisto.tv.
  • Думки Твого міста: які книги ви читаєте? Думки Твого міста: які книги ви читаєте? За результатами досліджень, в Україні немає жодного сучасного письменника, якого б знала хоча б половина українців, а самі українці, як стверджують видавці, купують все менше книг. Нещодавно у Львові завершилася масштабна книжкова подія – 21 Форум видавців. На кілька днів Львів перетвориться на місце зустрічі авторів, видавців, перекладачів і, звісно ж, читачів. На фоні перезентацій видавничих новинок, зустрічей з улюбленими авторами та дискусій про те, чи варто проводити Форум у такий складний для країни час, tvoemisto.tv вирішило розпитати у львів’ян та гостей міста, які книги вони зараз читають.
  • Українці не хочуть купувати книг Українці не хочуть купувати книг Цього року українці купують все менше книг. «У всіх дуже мало грошей, і для звичайної української родини купівля книжки відійшла на другий план», – сказав в ефірі tvoemisto.tv програмний директор Міжнародного літературного фестивалю Форуму видавців у Львові Григорій Семенчук.
  • Яценюк приїде на Форум видавців до Львова збирати книги для Сходу Яценюк приїде на Форум видавців до Львова збирати книги для Сходу Прем’єр-міністр України Арсенія Яценюк приїде до Львова на Форум видавців. Про це в ефірі Tvoemisto.tv розповів програмний директор Міжнародного літературного фестивалю Форуму видавців у Львові Григорій Семенчук.
  • Львів’ян готуватимуть до партизанcького опору
Львів’ян готуватимуть до партизанcького опору Для усіх мешканців Львова будуть проводитись навчання військової справи, запропоновано проведення курсів надання першої медичної допомоги для чоловіків і жінок та розпочинається масове ознайомлення населення з правилами поведінки в умовах війни, терористичних загроз та техногенних катастроф. Про це 2 вересня заявив міський голова Львова Андрій Садовий.
  • Ректор пообіцяв, що біля головного корпусу ЛНУ побільшає велостійок Ректор пообіцяв, що біля головного корпусу ЛНУ побільшає велостійок Університет вирішуватиме питання зі збільшенням велостійок біля головного корпусу. Водночас університет разом з містом боротимуться з паркуванням автомобілів під стінами вишу. Про це у прямому ефірі Tvoemisto.tv розповів ректор Львівського національного університету імені Івана Франка Володимир Мельник.
  • Думки Твого міста: Як львів Думки Твого міста: Як львів'яни економитимуть газ взимку? Українців чекає нелегка зима: у зв’язку з ситуацією на Сході та невизначеністю у газових стосунках з Росією держава планує скоротити споживання газу. Що про це думають львів’яни і до яких практичних заходів вдаються вже? Чим планують замінити газ та як будуть його економити?
  • У Львові повторили скандальний експеримент «Людині погано» У Львові повторили скандальний експеримент «Людині погано» У Львові повторили скандальний експеримент «Людині погано». Спочатку таке відео у форматі Russia vs. USA Experiment записали у Санкт-Петербурзі (Росія) та Маямі (США). У Львові вирішили повторити сюжет: хлопцю стає погано на вулиці – чи підійдуть перехожі допомогти йому.
  • "За" і "проти" дострокових парламентських виборів. Думки експертів "За" і "проти" дострокових парламентських виборів. Думки експертів 27 серпня Президент України підписав указ про дострокове припинення повноважень Верховної Ради 7-го скликання і призначив вибори на 26 жовтня. Наступного ж дня на Сході України активізувались терористи на російські військові. Тож чи доцільно в даних умовах проводити вибори, які можуть бути застороги та підводні течії та які зрушення могли б відбутись з новим парламентом в ефірі tvoemisto.tv розповіли політолог Любомир Скочиляс та представник ГМ "ОПОРА" Олександр Неберикут.
  • Про Львів зняли відео, аби покорити Вроцлав Про Львів зняли відео, аби покорити Вроцлав Львівська фотограф і перекладач Ольга Дмитрів зняла незвичне відео про Львів під назвою «L('v)iv.es». Це – погляд на місто очима трьох людей, три пори дня у Львові та три характери в одному ролику.
  • Як не помилитися на парламентських виборах? Поради експертів Як не помилитися на парламентських виборах? Поради експертів 26 жовтня українці голосуватимуть за новий склад Верховної Ради України. Як оновити парламент і обрати достойних людей? На які критерії треба зважати, аби обрати ефективний парламент – Tvoemisto.tv дізналось в експертів.
  • Росія вторглась в Україну: 3 кроки від Порошенка Росія вторглась в Україну: 3 кроки від Порошенка У зв’язку з різким загостренням ситуації в Донецькій області Президент України Петро Порошенко звернувся до народу і оголосив план дій.
  • Втрати залізниці через війну на Сході: вантажі, пасажири, інфраструктура Втрати залізниці через війну на Сході: вантажі, пасажири, інфраструктура Залізниця зазнає збитків через війну на Сході України. «Залізниця – це лакмусовий папірець роботи економіки. Події на Сході роблять нам багато проблем: з одного боку – у нас збільшилися перевезення спеціальних, військових вантажів, які прямують на Схід, а з іншого – значно зменшилася кількість вантажів Донецької залізниці. А це – дві області, охоплені війною, які знано менше вантажать на підприємства України і на експорт. Також зменшився пасажиропотік», – розповів в ефірі tvoemisto.tv начальник Львівської залізниці Богдан Піх.
  • У Львові хочуть реконструювати давній шпиталь Шептицького У Львові хочуть реконструювати давній шпиталь Шептицького У Львові на вул. Озаркевича,4 можуть реконструювати стару лічницю Андрея Шептицкого, якій понад 200 років. Про це в ефірі tvoemisto.tv розповів директор департаменту містобудування Львівської міської ради Андрій Павлів.
  • Думки Твого міста: Львів, Незалежність, «Океан Ельзи»
Думки Твого міста: Львів, Незалежність, «Океан Ельзи» 23-ій День народження України 40 тисяч людей відзначили разом із «Океаном Ельзи» на «Арені Львів». Що означає слово «незалежність» для львів’ян? Чому українці вирішили бути у цей день саме з «Океаном Ельзи»? Tvoemisto.tv вирушило на «Арену Львів», аби це дізнатись.
  • На ремонт Народного дому львів’яни збирають гроші благодійним караоке
На ремонт Народного дому львів’яни збирають гроші благодійним караоке У Львові для ремонту Народного дому збирають кошти за допомогою благодійного караоке. Акця проходить щотижня у п’ятницю.
  • Проект «Євроколія»: Зі Львова до Варшави за 4 години
Проект «Євроколія»: Зі Львова до Варшави за 4 години Проект прокладання євроколії зі Львова до Польщі обговорюють вже багато років. Є два варіанти будівництва – зі Львова у Перемишль або ж до Варшави. Який з них найбільш реалістичний, рентабельний та перспективний, в ефірі Tvoemisto.tv розповів начальник Львівської залізниці Богдан Піх.
  • Думки Твого міста: чи готові львів Думки Твого міста: чи готові львів'яни платити 4 грн за проїзд Експерти підрахували, що за проїзд у міських автобусах львів’яни мали б платити 4 гривні. Залежно від маршруту ця цифра коливається: це зумовлено довжиною маршруту та кількістю автобусів на ньому. Чи готові львів’яни платити за проїзд більше трьох гривень? Яке покращення послуг вони вимагатимуть взамін? Про це дізнавалось Tvoemisto.tv.
  • 10 тез Ганни Гопко у Львові про те, як змінити Україну 10 тез Ганни Гопко у Львові про те, як змінити Україну Координатор Реанімаційного пакету реформ Ганна Гопко вважає, що зараз надзвичайно важливою для українців щодня відчувати свою відповідальність за ситуацію в країні, важливо не опускати рук. Вона переконана, що зміни в свідомості людей стануть тим рушієм реформ, що потрібен Україні.
  • Бескидський тунель: 2 км колії крізь скелі за 102 млн євро Бескидський тунель: 2 км колії крізь скелі за 102 млн євро Бескидський тунель – транспортний коридор з Львівщини до Закарпаття та Європи. Його будівництво триває вже два роки і триватиме ще щонайменше стільки ж. Тунель довжиною 1,8 км обійдеться у 102 млн євро. Для чого Львівщині такий масштабний та дорогий проект – в ефірі Tvoemisto.tv розповів начальник Львівської залізниці Богдан Піх.
  • Взимку в Карпати авто можна буде перевезти потягом Взимку в Карпати авто можна буде перевезти потягом Цієї зими Укрзалізниця планує надавати послугу автомобілевоза у потягах, що курсують маршрутом «Київ-Ворохта» чи «Київ-Яремче». «Це буде дуже зручною послугою для пасажирів, які планують відпочити на лижних курортах України», – повідомив в ефірі tvoemisto.tv начальник Львівської залізниці Богдан Піх.
  • Думки Твого міста: Трамвай на Сихів Думки Твого міста: Трамвай на Сихів У соціальних мережах львів’яни активно обговорюють будівництво «Трамваю на Сихів». Tvoemisto.tv вийшло на вулиці Львова, аби дізнатись думки перехожих з цього приводу: що краще з’єднати центр міста і Сихів трамваєм чи тролейбусом? Чи доцільним є прокладання трамвайної колії?
  • Як скоротити витрати газу в побуті і у промисловості: практичні поради для львів’ян Як скоротити витрати газу в побуті і у промисловості: практичні поради для львів’ян Українців цього року чекає напружена зима: перед нами постало завдання скоротити споживання газу на 30%. Микола Ореньчук, експерт з питань теплопостачання, опалення та енергозберігаючих технологій, в ефірі tvoemisto.tv дав практичні поради для львів’ян, чим можна замінити споживання газу, аби не замерзнути взимку.
  • Львів Львів'янам розповіли, як повністю відмовитись від російських товарів Львівщина розташована на кордоні з Євросоюзом, тому може «повністю замінити російські товари набагато якіснішими, імпортними», заявила в ефірі tvoemisto.tv депутат Львівської обласної ради, економіст Оксана Юринець. Також, з її слів, відмова від російського товаровиробника стимулюватиме українських виробників активізуватися, а державу – більше підтримувати українське.
  • Реформа міліції у Львові: як міліціонерів зроблять чеснішими? Реформа міліції у Львові: як міліціонерів зроблять чеснішими? Реформа міліції у Львові перш за все стосуватиметься кадрового складу. Також за якісну роботу міліціонерам тепер даватимуть житло. Як працюватиме міліція у Львові надалі? Що таке ДОбровільна РЕформа МІліції і як вона буде проходити? Про це у прямому ефірі tvoemisto.tv розповів начальник Львівського міського управління міліції Сергій Зюбаненко.
  • Всі останні повідомлення про замінування у Львові надходили із зони АТО Всі останні повідомлення про замінування у Львові надходили із зони АТО В липні у Львові ситуація з повідомленнями про фальшиві замінування була непроста: якщо з початку року до червня у міліцію їх надійшло 42, то цього місяця – аж 28. Усі ці повідомлення в липні надходили із зони АТО. Про це розповів у ефірі tvoemisto.tv начальник Львівського міського управління міліції Сергій Зюбаненко.
  • Як стати волонтером, аби допомагати українським військовим Як стати волонтером, аби допомагати українським військовим Українські військові на Сході України постійно потребують допомоги. У Львові та області серед найактивніших організацій, що збирають та доправляють необхідні речі у зону АТО – Народна самооборона. Оскільки потреба в допомозі не зникає, завжди потрібні волонтери та охочі допомагати. Як стати волонтером – розповів в ефірі tvoemisto.tv координатор Самооборони на Львівщині Валерій Веремчук.
  • Piano Extremist дасть концерт у Львові, аби зібрати кошти військовим Piano Extremist дасть концерт у Львові, аби зібрати кошти військовим Піаніст Майдану, який називає себе Piano Extremist, дасть у Львові концерт просто неба, під час якого триватиме збір коштів на підтримку українських військових.
  • Ефективний бойкот російських товарів. Поради Ефективний бойкот російських товарів. Поради Найбільш ефективним з точки зору наслідків для російської економіки буде енергетичний бойкот з боку українців, вважає доцент кафедри міжнародного економічного аналізу та фінансів ЛНУ ім. Івана Франка Ярослав Притула.
  • 10 тез про архітектуру та простори Львова 10 тез про архітектуру та простори Львова Чи в правильному напрямку рухаються урбан-ініціативи Львова та який іноземний досвід корисно використати для розвитку нашого міста? Чи будують у Львові доречну до місця і часу архітектуру? Про це та багато іншого – у розмові з менеджером проекту Urban-Cafе Олександрою Сладковою та співзасновницею ініціативи Urbanideas Ольгою Криворучко.
  • Фільм про стереотипи щодо України склали з цитат із кіно та серіалів Фільм про стереотипи щодо України склали з цитат із кіно та серіалів Киянин, що навчається у Львові, Андрій Приймаченко змонтував фільм про стереотипи іноземців щодо України. «56 років, 89 стрічок і одна однобока історія про Україну» – фільм-дослід, який складається зі сцен північноамериканських фільмів та серіалів, де згадується Україна, або щось українське», – каже Андрій Приймаченко.
  • Добко: Українці мають вивчити іноземну мову ще у школі Добко: Українці мають вивчити іноземну мову ще у школі Щоб українці вивчали іноземну мову, потрібні зміни в змісті освіти: «І вони повинні відбуватися не стільки на рівні вищої, як на рівні середньої освіти. Якщо подивитися на західні країни, на їхні навчальні плани, то, фактично, нема вивчення іноземних мов на рівні університетів. Це питання вирішується на рівні середньої освіти», – вважає перший проректор Українського католицького університету Тарас Добко.
  • 10 новацій у вищій освіті, які вводять європейські правила гри 10 новацій у вищій освіті, які вводять європейські правила гри Новий закон про вищу освіту привносить в академічне середовище не просто косметичні зміни – він спрямований на зміну системи вищої освіти. По суті, це перший масштабний крок України до європейських цінностей та правил гри. Економічна автономія вишів, публічність та підзвітність, новації у боротьбі з плагіатом. Про ці та інші зміни розповів в ефірі tvoemisto.tv перший проректор Українського католицького університету Тарас Добко.
  • Голова КПЛ: Російські компанії у Львові скаржаться на бойкот Голова КПЛ: Російські компанії у Львові скаржаться на бойкот «Представництва російських компаній скаржаться на погану фінансову ситуацію, оскільки люди в нас активні і намагаються не купувати російських товарів», – розповів в ефірі tvoemisto.tv голова ГО «Комітет підприємців Львівщини» Роман Зафійовський.
  • Головний міліціонер Львівщини назвав причини бунту в батальйоні «Львів» Головний міліціонер Львівщини назвав причини бунту в батальйоні «Львів» Серед основних причин конфлікту, що мав місце минулого тижня в батальйоні «Львів», – особиста недисциплінованість бійців, нерозуміння того, що ти носиш міліцейські погони, і мусиш виконувати накази командирів, а також виконувати присягу, яку ти прийняв. Крім того, це пов'язано зі спрощеним відбором кандидатів до батальйону. Таку думку висловив начальник ГУ МВС України у Львівській області Дмитро Загарія у прямому ефірі Tvoemisto.tv 3 липня.
  • Як реформуватимуть міліцію у Львові? 5 кроків від Дмитра Загарії
Як реформуватимуть міліцію у Львові? 5 кроків від Дмитра Загарії На підготовчому етапі до реформування міліції у Львові проведуть аудит всього майна, яке є на балансі головного управління МВС України у Львівській області, та аналіз кадрового, матеріального і ресурсного потенціалу. Лише після цього почнеться сама реформа. Як реформуватимуть міліцію – розповів в ефірі tvoemisto.tv начальник міліції Львівщини Дмитро Загарія.
  •  На з На з'їзді молоді «Вітер На-Дії» у Львові буде понад 60 творчих майстерень 12 липня у Львові під час Всеукраїнського з’їзду молоді «Вітер На-Дії» відбудеться понад 60 мистецьких та спортивних майстер-класів. Зокрема, для учасників «Вітру На-Дії» проведуть майстерні зі стрінг-арту, карлінгу, мармурування, миловаріння, декупажу, різьби по дереву, виготовлення виробів із фетру, вовни та соломи. Окрім того, усі охочі зможуть відвідати танцювальні, акторські, художні майстер-класи. Проводитимуть заняття майстри з різних міст України.
  • У Львові випустили перших держуправлінців нового зразка У Львові випустили перших держуправлінців нового зразка 45 управлінців з різних регіонів України стали випускниками першої програми інноваційного підходу до державного управління «Good Governance» Українського католицького університету. Вони готові до професійної роботи в органах державної влади.
  • Фільм тижня у Львові: "Трансформери: Час вимирання" Фільм тижня у Львові: "Трансформери: Час вимирання" Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує фантастичний бойовик «Трансформери: Час вимирання».
  • Дитсадки Львова зобов’язали створити благодійні фонди і зменшити апетити Дитсадки Львова зобов’язали створити благодійні фонди і зменшити апетити Усі дитячі садки Львова зобов'язані за літо створити благодійні фонди. Таке завдання від міського управління освіти вони отримали для того, аби кошти від благодійних пожертв та кошти батьків, які вони здають на функціонування дитсадка, були обліковані, а про їх використання звітували.
  • На фестивалі "Вітер На-дії" у Львові учасники житимуть у наметах На фестивалі "Вітер На-дії" у Львові учасники житимуть у наметах З 10 до 13 липня у Львові відбуватиметься Всеукраїнський молодіжний фестиваль «Вітер На-Дії», учасниками якого можуть стати люди зі всієї України віком від 16 років. У рамках фестивалю проводитимуть екскурсії, квести, читатимуть лекції та власноруч майструватимуть вітрячки. Також серед учасників фестивалю розіграють два квитки на серпневий концерт "Океану Ельзи".
  • У Львові аматори перезнімуть "Крик" та "Бійцівський клуб" У Львові аматори перезнімуть "Крик" та "Бійцівський клуб" З 27 по 29 червня у Львові відбудеться черговий шведінг – аматори зніматимуть рімейки на відомі кінострічки в межах проекту «Галицькі перезніманки». Відтак, всі охочі долучитись до конкурсу ще мають змогу створити команду або зареєструватись самостійно.
  • Фільм тижня у Львові: "Змішані" Фільм тижня у Львові: "Змішані" Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує романтичну комедію "Змішані".
  • Етелла Чуприк у Львові зіграє твори Шопена та Ліста Етелла Чуприк у Львові зіграє твори Шопена та Ліста 20 та 22 червня у концертному залі Львівської філармонії відбудуться два ювілейні вечори відомої піаністки, заслуженої артистки України Етелли Чуприк, яка святкуватиме у філармонії свій 50-річний ювілей.
  • У Львові – пожежу на складі гасить 8 пожежних машин. Фото, відео У Львові – пожежу на складі гасить 8 пожежних машин. Фото, відео У Львові на вул. Городницькій трапилась масштабна пожежа. За інформацією очевидців, пожежа – на заводі "Coca Cola". Зараз на місці події працює 8 пожежних машин.
  • 15 маловідомих фестивалів Західної України. Фото, відео 15 маловідомих фестивалів Західної України. Фото, відео Якщо хочете влітку поярмаркувати – з'їздіть на Буковину, побачити лицарську добу чи взяти участь у справжньому двобої – на Волинь, а якщо хочете скуштувати найсмачніший гуляш чи молоде вино – на Закарпаття. Західна Україна багата на свята, фестивалі та забави.
  • Чому не варто чекати зниження цін на ліки
Чому не варто чекати зниження цін на ліки Ціни на ліки в Україні почали зростати у зв’язку зі знеціненням гривні ще в кінці зими. У середньому вони зросли на 70%. Однак найближчим часом знижуватись ціни не будуть. Для цього потрібно, аби зміцнилась гривня та на державному рівні було прийнято відповідні стабілізуючі заходи.
  • На розумний годинник львівських ІТшників збирають кошти у всьому світі На розумний годинник львівських ІТшників збирають кошти у всьому світі Стартувала всесвітня кампанія Kickstarter для збору коштів на випуск першого українського розумного годинника LaMetric, розробленого у Львові. Збір ресурсів проходитиме у форматі спільнокошту (певну суму від охочих зробити пожертту треба зібрати у визначений термін).
  • Львівський етно-гурт "Йорий Клоц" випустив перший диск. Аудіо Львівський етно-гурт "Йорий Клоц" випустив перший диск. Аудіо Львівський етно-гурт "Йорий Клоц" презентував свій перший альбом. Більше того, хлопці виклали для публічного прослуховування 17 треків із цього альбому.
  • Нестабільність в Україні принесла піар, – співзасновник SoftServe Нестабільність в Україні принесла піар, – співзасновник SoftServe Про зміни в суспільстві та бізнесі, про актуальні бізнес-моделі та революційні рішення дискутували співзасновник SoftServe Тарас Кицмей та керуючий директор K.Hartwall Invest Віктор Хартвалл під час клубної зустрічі «Бізнес. Революція. Джаз». Tvoemisto.tv пропонує 10 найцікавіших тез спікерів.
  • Маринович і Джемілєв отримали медалі Свободи Маринович і Джемілєв отримали медалі Свободи Політв'язня і громадського діяча Мирослава Мариновича та духовного лідера кримськотатарського народу Мустафу Джемілєва нагородили медалями Свободи ім. Трумена-Рейґана. Нагородження відбулось 12 червня у Вашингтоні біля Меморіалу жертв комуністичного режиму.
  • «Смачний Львів»: Рецепти шашлика від аматора та професіонала «Смачний Львів»: Рецепти шашлика від аматора та професіонала Літо – час пікніків! А ви знали, як правильно обрати м’ясо для шашлика, щоб він вийшов смачним у будь-якому випадку? Як майже без спецій та маринаду приготувати найсоковитіше м’ясо? А про те, що існує галицький, гуцульський шашлик та безліч інших? Якщо ні – Tvoemisto.tv підготувало для вас два найкращі рецепти шашлика від професіонала та аматора.
  • Львів Львів'яни пропонують брати гроші за паркування на дорогах Паркування автомобілів на дорогах у місті варто дозволити і зробити платним. «Я дотримуюсь думки, що центр міста має бути незручним для паркування, в людини не має виникати бажання туди заїжджати. Але зусилля мють бути скеровані на те, що якщо є куди заїхати та припаркуватись, то треба робити це паркування платним», – вважає засновник руху «Бидлопаркінг Львів» Назар Шимоне-Давида.
  • Фільм тижня у Львові: "Принцеса Монако" Фільм тижня у Львові: "Принцеса Монако" Цього тижня tvoemisto.tv рекомендує на вихідні біографічну драму "Принцеса Монако".
  • Чому не можна викидати батарейки у смітник
Чому не можна викидати батарейки у смітник Використані батарейки несуть загрозу довкіллю та здоров’ю людей. Тому їх не можна викидати у смітник, а потрібно здавати на утилізацію. Зокрема, у Львові вже розмістили 80 спеціалізованих контейнерів для збирання батарейок.
  • Ілько Лемко радить Львову нову туристичну концепцію Ілько Лемко радить Львову нову туристичну концепцію Відомий львовознавець, історик-екскурсовод, музикант та публіцист Ілько Лемко вважає, що туристів у Львові приваблює загадковість, а у місті потрібно розвивати нову туристичну концепцію: «Львів – це Європа на шару».
  • У Львові покажуть 9 фільмів про архітектуру У Львові покажуть 9 фільмів про архітектуру 10 червня о 20:00 у рамках проекту Майстерня міста 2014 мистецька формація Wiz-Art проведе показ короткометражних художніх та документальних фільмів про урбаністичні ініціативи міст і тренди в міському плануванні та архітектурі, що підкреслюють мінливу природу міста як безмежного джерела натхнення для кінематографістів.
  • Вакарчук: Ключ до вирішення проблем – спільні цінності для Сходу і Заходу
Вакарчук: Ключ до вирішення проблем – спільні цінності для Сходу і Заходу «Ключ до вирішення всіх наших проблем – це цінності... Україна не сформувала цінностей, близьких для всіх. Бо Галичина – сама по собі, Донбас – сам по собі, Київ – сам по собі. І кожен живе, як може. Так не буває! Мова може бути різна, церква різна, навіть погляди на історію – різні. Але якщо ви живете в одній країні, то маєте жити по одних правилах. Погляди на життя повинні бути однакові», – вважає лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук.
  • Європейці змінюють обставини, а українці пристосовуються, – Рущишин Європейці змінюють обставини, а українці пристосовуються, – Рущишин Про громадський контроль за владою, про те, як зреалізувати себе у сучасному світі, про те, як потрібно вчитись, аби досягти чогось у житті, розповів під час Живої Internet-зустрічі в ефірі Tvoemisto.tv львівський підприємець, магістр бізнес-адміністрування, громадський діяч Ярослав Рущишин.
Сторінка:123456789
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!