Відео
Сторінка:123456789
  • У Львові для показу кіно енергію генеруватимуть велосипеди У Львові для показу кіно енергію генеруватимуть велосипеди У понеділок, 9 червня, у Львові в межах всеукраїнського Велодня відбудеться кінопоказ найкращих фільмів з кінофестивалю «Ровер». Під час «Ровера» глядачі з допомогою 10 педальних генераторів видобувають електроенергію для трансляції і таким чином дивляться кіно.
  • Фільм тижня у Львові: «На межі майбутнього» Фільм тижня у Львові: «На межі майбутнього» Цього тижня tvoemisto.tv рекомендує на вихідні фантастичний бойовик «На межі майбутнього».
  • У Львові змагатимуться футбольні фани з 17 країн світу. Програма У Львові змагатимуться футбольні фани з 17 країн світу. Програма З 5 до 8 червня у Львові проходитиме восьмий традиційний міжнародний фан-фестиваль для футбольних вболівальників. У турнірі «Єврофан-2014» братимуть участь 22 фан-команди з 17 країн Європи.
  • Тролейбуси від ЛНУ Франка пропонують перенести на просп. Свободи Тролейбуси від ЛНУ Франка пропонують перенести на просп. Свободи У разі будівництва підземного паркінгу у Львові на площі перед пам’ятником Івану Франку тролейбусну лінію можуть пустити під землею або ж продовжити рух тролейбуса на проспект Свободи.
  • Вакарчук у Львові розповів, яких змін в Україні очікує Вакарчук у Львові розповів, яких змін в Україні очікує Cпівак та лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук сподівається на мир на Сході України та на зміну свідомості українців.
  • Львовом на велосипедах проїдуть дівчата у вишиванках Львовом на велосипедах проїдуть дівчата у вишиванках У суботу, 7 червня, у Львові відбудеться четвертий велопарад дівчат. Цьогоріч він проводитиметься у етно-стилі, тож організатори закликають роверисток одягнути вишиванки та віночки, а велосипеди прикрасити стрічками та квітами.
  • «Океан Ельзи» у Львові слухали 40 тисяч людей. Як це було «Океан Ельзи» у Львові слухали 40 тисяч людей. Як це було На концерт «Океану Ельзи» у Львові з нагоди 20-річчя гурту прийшло понад 40 тисяч людей. Про це у себе на Twitter написав лідер гурту Святослав Вакарчук
  • 4 кроки, на які чекає Львівщина від нового Президента 4 кроки, на які чекає Львівщина від нового Президента Очікування мешканців Львівщини як і всієї України від нового Президента є схожими. Це політичні питання, а також безпеки та економіки, вважає політолог Анатолій Романюк.
  • Фільм тижня у Львові: "Чаклунка" Фільм тижня у Львові: "Чаклунка" Цього тижня tvoemisto.tv рекомендує на вихідні пригодницьке фентезі "Чаклунка".
  • Дівчата з фрік-кабаре у Львові декламуватимуть Шекспіра Дівчата з фрік-кабаре у Львові декламуватимуть Шекспіра 7 червня о 19:00 у Львові в Національному академічному драматичному театрі імені Марії Заньковецької відбудеться вже другий концерт київської групи "Dakh Daughters".
  • Фільм тижня у Львові: «Годзілла» Фільм тижня у Львові: «Годзілла» Цього тижня tvoemisto.tv рекомендує на вихідні фантастичний бойовик «Ґодзілла». Він описує події, які відбулись після того, як люди випадково розбудили гігантське древнє створіння, що постало з морських глибин після невдалого випробування атомної зброї.
  • Ризик фальсифікацій на цих виборах близький до нуля, – експерт Ризик фальсифікацій на цих виборах близький до нуля, – експерт На цих президентських виборах в Україні ризик фальсифікацій близький до нуля – при такій великій увазі до цього виборчого процесу. Після Майдану ми добре розуміємо ціну нашого голосу і ціну маніпуляцій. Наше голосування – не просто голосування за президента, а спосіб підтримки держави Україна, – вважає виконавчий директор Комітету виборців України на Львівщині Оксана Дащаківська.
  • У Львові Порошенко пообіцяв віддати владу регіонам У Львові Порошенко пообіцяв віддати владу регіонам Якщо залишити всі повноваження у Києві, то це буде значно гірше за те, що відбувається у будь-якій обласній раді в регіонах. Альтернативи передачі повноважень на місця немає. Єдиний нюанс: народ не лише повинен робити вибір, а й нести відповідальність за свій вибір. Про це 22 травня під час зустрічі з бізнес-середовищем Львова розповів кандидат у Президенти України Петро Порошенко.
  • На Заході немає кращих політиків, є механізми стримування, – Маринович На Заході немає кращих політиків, є механізми стримування, – Маринович В тих умовах, які склались сьогодні в Україні, ми зобов'язані йти на вибори. Більше того, людина, роблячи свій вибір, не повинна сподіватись і шукати ідеального кандидата. Таких немає. Ми повинні усвідомити, що демократія – це спільнота неідеальних людей, яка повинна навчитись коригувати свої вчинки. Про це в ефірі tvoemisto.tv розповів провозахисник, дисидент, член ініціативної групи "Першого грудня" Мирослав Маринович.
  • Як почати реформи в медицині. 6 кроків від Ігоря Герича Як почати реформи в медицині. 6 кроків від Ігоря Герича Зміни в галузі охорони здоров’я в Україні – це один з найскладніших процесів. Він буде довготривалим, вважає доктор медичних наук, завідувач кафедри хірургії №1 ЛНМУ ім. Данила Галицького, колишній головний лікар Львівщини Ігор Герич.
  • У Львові архітектори показали, як виглядатимуть "Збоїща"  У Львові архітектори показали, як виглядатимуть "Збоїща" Державний інститут проектування міст "Містопроект" запропонував модель детального плану території майбутнього району "Збоїща", що на межі Львова і Жовківського району.
  • У Львові назвали 4 параметри енергетичної свободи для України У Львові назвали 4 параметри енергетичної свободи для України Одне з важливих завдань для України в тому, щоб відмовитись від сприйняття себе виключно, як країни – об'єкта тиску енергетичної диктатури і подивитись на себе, як на енергетичного лідера. Енергетична свобода має чотири параметри, які значною мірою є керовані і які можна запускати через механізми, які є на стику поведінки, менеджменту та технологій. Про це у своїй лекції під час Smart Energy Forum у Львові розповів засновник мережі greencubator Роман Зінченко.
  • Як звучав Львів у День вуличних музикантів. ВІДЕО Як звучав Львів у День вуличних музикантів. ВІДЕО Кожних вихідних, та й навіть у будні дні, на вулицях Львова можна зустріти багатьох вуличних музикантів. Однак сьогодні їх було особливо багато, оскільки саме 17 травня вони святкують своє свято - День вуличних музикантів.
  • 6 тез від Ірини Магдиш про культуру у Львові 6 тез від Ірини Магдиш про культуру у Львові Про майбутнє львівських бібліотек, про те, які пам'ятники повинні бути у Львові, про простір для НЕтуристів і співвідповідальність людей і влади 15 травня в ефірі tvoemisto.tv розповіла менеджер культурних проектів, перекладач, заступник начальника управління культури Львівської міськради Ірина Магдиш.
  • Завтра Львів заполонять вуличні музики Завтра Львів заполонять вуличні музики 17 травня – День вуличних музикантів. Разом із Вільнюсом і Тбілісі, Ригою та Амстердамом, Копенгагеном та іншими містами Європи вулична музика охопить також вулиці Києва, Івано-Франківська, Дніпропетровська та Львова.
  • Фільм тижня у Львові: «Готель «Гранд Будапешт» Фільм тижня у Львові: «Готель «Гранд Будапешт» Цього тижня tvoemisto.tv рекомендує на вихідні пригодницько-кримінальну комедію «Готель «Гранд Будапешт».
  • "Заньківчани" покажуть у Львові прем "Заньківчани" покажуть у Львові прем'єру про Анну Ярославну 17 травня о 18:00 у львівському драматичному театрі імені Марії Заньковецької відбудеться прем’єра історичної драми «Ярославна – королева Франції». Постановку здійснює режисер Алла Бабенко, а в ролі Анни Ярославни можна буде побачити Олександру Люту і Альбіну Сотникову.
  • Андрухович презентує виставу про шахрая, якого спалили на площі Ринок Андрухович презентує виставу про шахрая, якого спалили на площі Ринок Особливу вуличну медіа-виставу за однойменним оповіданням Юрія Андруховича «Альберт, або найвища форма страти» покажуть у Львові 29 травня на відкритому майданчику площі Музейної біля Домініканського собору. На глядачів чекає музика у поєднанні із драматургією.
  • Перші підприємства запрацюють в індустріальному парку Львова у 2015 році Перші підприємства запрацюють в індустріальному парку Львова у 2015 році Перші підприємства почнуть практично працювати на території індустріального парку у Львові вже з 2015 року. Загалом тут заплановано створити від 6 до 10 тисяч робочих місць.
  • Бескидський тунель Львівської залізниці будують цілодобово Бескидський тунель Львівської залізниці будують цілодобово Роботи з будівництва Бескидського тунелю, який у майбутньому з'єднає станції Бескид та Скотарське, ведуться цілодобово. Так на 12 травня будівельники пройшли 198 метрів тунелю із загальних 1764 метрів. Завершити роботи із будівництва нового Бескидського тунелю, який суттєво збільшить транзитні можливості України у напрямку Європи, заплановано на перший квартал 2017 року.
  • Діти є плодом любові, а не її метою, – психолог Діти є плодом любові, а не її метою, – психолог Існує велика проблема в тому, що деякі батьки, коли діти відходять, не знають, як вони мають далі жити і що в житті робити. Це означає, що такі батьки трішки не так собі життя побудували. Діти не є метою подружжя, діти є додатком до подружжя. Справжнє подружжя це є відносини між чоловіком і жінкою, адже подружжя без дітей теж є повноцінним. Діти є плодом любові, а не метою любові. Про це в ефірі tvoemisto.tv розповів психолог, директор видавництва "Свічадо" Богдан Трояновський.
  • Львів Львів'яни записали відео з проханням зупинити війну 17 львів'ян записали відеозвернення "Stop the war" до світу, у котрому вони закликають зупинити Путіна та зупинити війну в Україні. Автором ідеї є львівський журналіст Антін Борковський. Він вважає, що цей ролик демонструє, що найвищою цінністю усіх людей на планеті є життя.
  • У Львові зняли кліп про українську армію У Львові зняли кліп про українську армію Учасники театру-студії "Погулянка" Центру творчості дітей та юнацтва Галичини у Львові написали пісню та створили відеокліп, присвячений українській армії.
  • 5 порад від Адріана Сливоцького: як стати українським Рокфеллером 5 порад від Адріана Сливоцького: як стати українським Рокфеллером Українець за походженням Адріан Сливоцький – економіст, входить до п'ятдесятки світових бізнес-мислителів, а також у топ-25 бізнес-консультантів світу. Tvoemisto.tv зібрало 5 простих і зрозумілих тез про речі, які, на думку Сливоцького, є основоположними для успіху у бізнесі.
  • У Львові розповіли, як позбутись культу "золотого батона" У Львові розповіли, як позбутись культу "золотого батона" Якщо ви хочете щось змінити в суспільстві, працюйте, в першу чергу, зі своїми дітьми та внуками, їх друзями, зі своїми співробітниками. "Якщо хочеш, щоб було зроблено добре – роби добре", – про це, пояснюючи, як змінити сприйняття суспільства і свідомість людей, аби вони позбулись культу речей і грошей, так званого "золотого батона", розповіла кандидат економічних наук, засновник і директор школи HRM Анна Власова.
  • Якість перевезень у львівських автобусах обіцяють покращити до 15 травня Якість перевезень у львівських автобусах обіцяють покращити до 15 травня У зв’язку з підняттям плати за проїзд до 3 гривень львівські перевізники до 15 травня обіцяють покращити якість перевезення пасажирів. Також вони мають намір укласти спеціальний договір з владою і громадою міста, аби закріпити нові стандарти роботи.
  • У Львові дві ночі показуватимуть мікрометражні фільми У Львові дві ночі показуватимуть мікрометражні фільми 2 та 3 травня у нічній програмі "Флюгерів Львова" після концертів відбуться покази "дуже коротких фільмів" 16-го Міжнародного кінофестивалю "Très Courts". Цей фестиваль водночас проходить у 108 містах 28 країн світу. Цього року до кінофестивалю приєдналася й Україна.
  • Околиці Львова мало відрізняються від будь-якого міста на Сході, – активіст Околиці Львова мало відрізняються від будь-якого міста на Сході, – активіст На думку відомого у Львові громадського активіста, учасника урбан-руху Липнева.com Олександра Шутюка, у місті важливо приділяти увагу благоустрою та облаштуванню не лише центральної частини, а й околиць. Про це він розповів 29 квітня під час прямого ефіру на tvoemisto.tv.
  • Поради експерта: Чому львів Поради експерта: Чому львів'янам не слід боятися вакцинації Вакцинація на сьогодні є одним з найбільш безпечних та ефективних методів формування імунітетеу від життво небезпечних захворювань, вважає педіатр-імунолог, кандидат медичних наук Людмила Бобер.
  • У Львові обрали найстильніших людей У Львові обрали найстильніших людей Найстильніших людей міста визначили цими вихідними у Львові. Зокрема, музикантом року став Олександр Божик, відомий львівський скрипаль.
  • Бізнес чекає від влади єдиного – рівні правила гри, – експерт Бізнес чекає від влади єдиного – рівні правила гри, – експерт Єдине, чого очікує бізнес від вдали – це гарантія рівних правил гри. Не важливо – буде складно чи не буде складно, головне, щоб для всіх були однакові правила, – вважає український маркетинг-експерт, керуючий партнер Develop Your Business Ігор Гут.
  • Процес беатифікації Шептицького на завершальній стадії Процес беатифікації Шептицького на завершальній стадії Процес беатифікації (причислення до лику блаженних) митрополита Андрея Шептицького перебуває на останній, третій стадії – оцінки кардиналів. Про це 24 квітня у студії tvoemisto.tv на черговій "Живій Internet-зустрічі" розповів розповів голова Постуляційного центру УГКЦ отець Полікарп Марцелюк.
  • У Львівській опері звучатиме музика з «Гаррі Поттера» та «Матриці» У Львівській опері звучатиме музика з «Гаррі Поттера» та «Матриці» 26 травня о 19:00 у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької в межах туру містами України виступить з концертом київський симфонічний оркестр «Lords of the Sound». У програмі – підбірка кращих саундтреків з найвідоміших фільмів сучасності.
  • На вихідних у центрі  Львова тестуватимуть боларди На вихідних у центрі Львова тестуватимуть боларди У суботу та неділю, 26 та 27 квітня, з 10:00 до 20:00 на вул. Руській, Беринди та Братів Рогатинців працюватимуть боларди, що обмежать заїзд авто до пішохідної зони.
  • У Львові відкрили дитячий ігровий центр з батутом та скеледромом У Львові відкрили дитячий ігровий центр з батутом та скеледромом У Львові, на вул. Стрийській, 202, неподалік перехрестя з вулицею Науковою, відкрився новий сімейний центр активного дозвілля «SkyPark». Комплекс у Львові вже третій, подібні центри працюють у Вінниці та Хмельницьку.
  • "Смачний Львів": Рецепти пасок від кондитера та аматора "Смачний Львів": Рецепти пасок від кондитера та аматора Якщо ви досі вважаєте, що паски печуть лише бабусі та закоренілі домогосподарки, то помиляєтесь. Для львівських жінок та дівчат випікання великодньої паски - це не лише традиція, а й цікаве, творче та веселе заняття. Детальні рецепти, покрокові інструкції, секрети від професіоналів та багато цікавого про випікання паски у Львові - в пілотному випуску кулінарної програми "Смачний Львів" від tvoemisto.tv.
  • У Львові назвали три основні критерії люстрації У Львові назвали три основні критерії люстрації Розчарування від люстрації, яка не вдасться, може завдати суспільству дуже багато шкоди. Про це у студії tvoemisto.tv 15 квітня розповіла відомий український юрист Валентина Теличенко.
  • У Львові назвали проблеми бізнесу після революції У Львові назвали проблеми бізнесу після революції В Україні зараз є непоганий склад керівництва країни, але головною проблемою залишаються олігархи. Про це під час бізнес-сніданку "Break West" у Львові повідомив експерт з маркетингу та бізнес-стратегій Ігор Гут.
  • Як пересуватися велосипедом по Львову. ВІДЕО Як пересуватися велосипедом по Львову. ВІДЕО У Львові зняли відео з простими порадами, як пересуватися велосипедом по місту.
  • Львів’яни підтримали «дітей дощу». Відео Львів’яни підтримали «дітей дощу». Відео Сьогодні небайдужі львів’яни проявили толерантність до людей-аутистів і зробили невеличкий крок для зближення із ними, одягнувшись у блакитне. Аутистів називають дітьми дощу, а символом Міжнародного дня інформування про аутизм є синій колір та його відтінки.
  • Львів хоче віддавати Києву лише 30% податків Львів хоче віддавати Києву лише 30% податків Для розширення повноважень органів місцевого самоврядування в Україні потрібно зреалізувати Європейську хартію місцевого самоврядування. Про це 1 квітня в ефірі tvoemisto.tv повідомив виконавчий директор Львівського регіонального відділення Асоціації міст України Василь Абаімов.
  • В аеропортах Львова та інших міст одночасно зібрались тисячі людей. ВІДЕО В аеропортах Львова та інших міст одночасно зібрались тисячі людей. ВІДЕО Тисячі людей зібралися сьогодні в аеропортах Львова, Києва, Донецька, Одеси, Дніпропетровська та Харкова, щоб приєднатись до акції в підтримку єдності України.
  • У Львові обговорили реформу місцевого самоврядування. ВІДЕО У Львові обговорили реформу місцевого самоврядування. ВІДЕО 27 березня у Львові розпочав свою роботу Всеукраїнський Форум місцевого самоврядування.
  • Сімферопольський театр відмовився їхати до Львова, - Мацяк Сімферопольський театр відмовився їхати до Львова, - Мацяк Про це у студії tvoemisto.tv розповів генеральний директор театру ім. Марії Заньковецької Андрій Мацяк.
  • Є два шляхи розвитку бізнесу в Україні, - Рущишин у Львові Є два шляхи розвитку бізнесу в Україні, - Рущишин у Львові Заступник голови Комітету підприємців Львівщини Ярослав Рущишин переконаний, що є два шляхи для розвитку бізнесу в Україні. «Перший шлях – це покращення того стану, який вже був. Другий – концептуально радикальні реформи податкової системи», - зазначив сьогодні у прямому ефірі tvoemisto.tv Ярослав Рущишин.
  • Зараз українцям потрібно надіятись на себе, - Портников у Львові Зараз українцям потрібно надіятись на себе, - Портников у Львові «2004 рік не повториться. Тоді люди покладали велику надію на Ющенка. Зараз вони надіються не на когось, а на себе». Таку думку висловив у прямому ефірі на tvoemisto.tv відомий журналіст, публіцист Віталій Портников.
  • Володимира Путіна запросили до Львова у "Криївку". ВІДЕО Володимира Путіна запросили до Львова у "Криївку". ВІДЕО Співвласник “Холдингу емоцій "!ФЕСТ”, Андрій Худо, звернувся до Президента Російської Федерації із дружнім запрошенням до Львова.
  • Ірина Фаріон і "Свобода" не представляють інтереси Західної України , - експерт Ірина Фаріон і "Свобода" не представляють інтереси Західної України , - експерт Потрібно забрати право "представляти" настрої Західної України в Ірини Фаріон і ВО "Свобода". Вони не представляють Західної України. Про це в ефірі tvoemisto.tv повідомив львівський історик та публіцист Василь Расевич.
  • Львів - це не тільки архітектура, у ньому є багато ірраціональних речей, - Юрко Назарук Львів - це не тільки архітектура, у ньому є багато ірраціональних речей, - Юрко Назарук Час, коли до Львова будуть їздити як у музей, рано чи пізно закінчиться, бо таких музеїв у світі багато. Тому місту потрібно не боятися сучасних проектів попри те, що всі вони є ризикованими. Таку думку висловив у прямому ефірі на tvoemisto.tv Юрко Назарук, креативний директор мережі концептуальних ресторанів "!Фест".
  • Російське ТБ замість біженців до Росії показало митний перехід на Львівщині Російське ТБ замість біженців до Росії показало митний перехід на Львівщині Російський Перший телеканал сьогодні показав сюжет під назвою “Все больше граждан Украины прибывает в южные российские регионы”, розповідаючи про сотні тисяч укрїанців, які втікають з України в Росію. При цьому на відео можна побачити, що в сюжеті показано Міжнародний пункт пропуску "Шегині" у Львівській області, де знаходиться кордон України з Польщею.
  • Львівська міськрада перейшла у цілодобовий режим роботи Львівська міськрада перейшла у цілодобовий режим роботи Львівська міська рада та районні адміністрації міста працюють у цілодобовому режимі міста. Про це у своєму відеозверненні 1 березня повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.
  • Я не маю права покинути громаду Львова, - Андрій Садовий в ефірі tvoemisto.tv Я не маю права покинути громаду Львова, - Андрій Садовий в ефірі tvoemisto.tv Міський голова Львова Андрій Садовий під час прямого ефіру на Твоєму місті розповів, що поведе свою партію до парламенту, пояснив, чому відмовився від посади віці-прем'єр-міністра та чи варто сьогодні говорити про його кандидування у президенти України.
  • Львів’яни обирають, яку вулицю назвати в честь Героїв Майдану. ВІДЕО Львів’яни обирають, яку вулицю назвати в честь Героїв Майдану. ВІДЕО Одну з площ міста Львова планують перейменувати на площу Небесної Сотні. Обиратиме цю вулицю або площу громада міста.
  • Львів Львів'яни звернулись до мешканців Сходу щодо російської. ВІДЕО Зараз не час порушувати мовне питання, не час вчити, якою мовою говорити, не час сіяти розбрат, - так думають мешканці Львова. Львів'яни закликають політиків не сіяти смуту, а своїх побратимів зі Сходу та Півдня України запрошують в гості. Зокрема, серед тих, хто записав відеозвернення - українська поетеса Мар'яна Савка, польський журналіст Даріуш Матерняк, засновник Школи риторики та ораторського мистецтва Ірина Снітинська.
  • Революція у Львові не закінчуватимеься ще довго, - Андрій Меаковський, громадський активіст Революція у Львові не закінчуватимеься ще довго, - Андрій Меаковський, громадський активіст Андрій Меаковський, активіст громадського сектору Євромайдану вважає, що революція ще довго не закінчуватимется, адже потрібно докорінно замінити всю систему влади і роботу на місцях. «Не можна пускати все на самотік», - сказав він 22 лютого у прямому ефірі tvoemisto.tv під час телемарафону, присвяченого Євромайдану.
Сторінка:123456789
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!