Відео дня: львівські студенти креативно привітали Політехніку з 200-річчям

26176 1
Сьогодні, 7-го грудня, Національний університет «Львівська політехніка» святкує 200-й ювілей. З цієї нагоди у місті провели декілька урочистих заходів, а студенти закладу зняли особливе відео для альма-матер.

7 грудня – особливо насичений подіями день, присвяченими 200-річчю Національного університету «Львівська політехніка», - інформують на офіційному сайті закладу.

Вранці в соборі Святого Юра відбувся Подячний молебень за Львівську політехніку. З десятої години ранку у головному корпусі університету для гостей проводили тематичні екскурсії, зокрема історичною актовою залою, галерею портретів ректорів, йшлося про видатних науковців-політехніків.

У вестибюлі Політехніки відбулося урочисте відкриття пам’ятної таблиці, присвяченої заснуванню Цісарсько-королівської Реальної школи, яка започаткувала історію університету, а о 15:00 розпочалася Урочиста академія з нагоди 200-річчя Львівської політехніки у оперному театрі.

Завтра, 8-го грудня, урочистості продовжаться, - повідомляють у прес-службі ЛОДА. Зокрема, о 10:00 розпочнеться Міжнародна наукова конференція « Науковці та випускники Львівської політехніки у світовій науці та культурі, міжнародній політиці та економіці». О 16:00 у 1-му навчальному корпусі університету проведуть урочисті збори і святковий концерт, присвячені 200-річчю львівської політехніки.

А поки що пропонуємо відео, яке креативні студенти подарували альма-матер з нагоди ювілею.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
8 Грудня, 2016 08:56
Наталка Це відео просто позорить Львівську політехніку. Нічого гіршого й придумати не можна було. Таке враження що це не навчальний заклад, а місце лікування психічно хворих людей. Як добре що засновники політехніки не побачили цього!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!