Відкриття вул. Мечникова у Львові знову відклали: що вже встигли зробити. Відео

20557 0
Верхню частину вулиці – від вул. Некрасова до вул. Личаківської – планували відкрити до 22-го січня. Однак через морози, які перешкоджають покласти тротуарну плитку, відкриття вулиці відклали.

Про стан виконання ремонтних доріг та причину затримки відкриття вулиці розповів в.о. начальника управління інженерного господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Олександр Одинець.

«Сьогодні відкрита ділянка від вулиці Пекарської до вулиці Некрасова. Також готова проїзна частина від вулиці Некрасова до вулиці Личаківської. Зараз доробляють тротуари з правої сторони цієї ділянки. Також потрібно доробити 25 метрів тротуару біля Церкви Петра і Павла, а ще доробити каналізаційне приєднання до будинків з правої сторони вулиці», –прокоментував Олександр Одинець.

Він додав, що нині немає точної дати відкриття вулиці Мечникова: «Вона буде відкрита, коли погодні умови дадуть можливість завершувати укладку матеріалу на тротуар. Проїзну частину без тротуарів відкривати немає сенсу, тому що це створює небезпеку для пішоходів».

Нагадаємо, вулицю Мечникова закрили на реконструкцію у грудні 2015-го року. Тут спланували виконання робіт з будівництва каналізаційного колектора діаметром 2 м, який залягає на глибині до 9 м. На час виконання ремонтних робіт змінили маршрут трамваї №7, що нині курсують на вулицю Пасічну. Попередньо анонсували, що вулицю відкриють повністю до 22-го січня.

Підготували Петро Ткачишин, Анастасія Михалець


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!