Відомий британський бренд одягу відкрив український онлайн-магазин

9826 2
Посередники, що доставляли в Україну товари з британських онлайн-магазинів, можуть втратити частину своїх прибутків. Українці отримали можливість купувати одяг та аксесуари одного з найбільших продавців Великобританії напряму – он-лайн.
Фото: franchemeetsfashion.blogspot.com

Фото: franchemeetsfashion.blogspot.com

Британська компанія Next вже відкрила локальну версію сайту, де ціни представлені у гривнях. Крім того, спільно із поштовим оператором DHL налагодила пряму безкоштовну доставку товарів в Україну (при замовленні від 250 гривень) впродовж 5-7 днів, пишуть На закупи.

Якщо порівняти ціни на британському та українському сайтах компанії, то для українців вони приблизно на третину нижчі, ніж для покупців із Великобританії. Приміром куртку для дівчинки, що на британському сайті коштує 26-28 фунтів (650-700 грн за комерційним курсом), в українському онлайн магазині можна придбати за 427-460 гривень. Жіноче пальто, що коштує у Британії 65 фунтів (1625 гривень), українки можуть придбати за ціною 1023 гривні.

Крім одягу для всієї сім’ї, Next продає й товари для дому.

У самій компанії поки що не коментують ні свої подальші плани щодо українського ринку, ні цінову політику. Компанія зараз шукає PR-агентства, яке буде просувати бренд в Україні.

Next є найбільшим у Великобританії онлайн-гравцем у сегменті fashion-ритейлу (продаж одягу, взуття та аксесуарів). Компанія входить до десятки найбільших онлайн-торговців Великої Британії. Її товари купують близько 4 мільйонів покупців з більш ніж 70 країн. Next має 500 власних магазинів у Великобританії та Ірландії, а також близько двох сотень франчайзингових у більш ніж 40 країнах світу. У 2003 році компанія продала товарів на $5,8 млрд.

Серед українців практика купувати за кордоном є поширеною – за даними компанії GfK Ukraine, кожен четвертий інтернет-користувач в Україні купував щось в закордонних онлайн-магазинах. 


Читайте також:
17 Листопада, 2014 12:52
Олена Ви мабуть,жартуєте?! З [***]://ua.nextdirect.com/ru/ вже купу часу замовляю одяг... Років три точно!
15 Листопада, 2014 19:53
В. Друзі, цей сайт існує вже років п'ять ))
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!