Військовій прокуратурі погодили будівництво 5-поверхівки на Мечникова у Львові

2702 0
Поруч Головне управління розвідки Міноборони також будує житло.
Візуалізацію надали в ЛМР

Візуалізацію надали в ЛМР

На вулиці Мечникова, 16а зведуть житло для військовослужбовців Військової прокуратури Західного регіону України. Відповідний проект будівництва погодили на засіданні виконкому ЛМР сьогодні, 23 серпня.

Читайте також: На Личаківській у Львові збудують 6-поверхівку

Крім 5-поверхового житлового будинку тут облаштують громадські приміщення та підземний паркінг. Висота будівлі не має перевищувати 19,6 м. Земельна ділянка площею 0,15 га розташована на території війського містечка №4 та перебуває у державній власності. Кабмін надав земельну ділянку на Мечникова для будівництва житла для службовців військової прокуратури Західного регіону ще у листопаді 2017 року. 

Читайте також: На Топольній збудують житловий квартал із садочком. Візуалізація

Додамо, що поруч Головне управління розвідки Міноборони вже будує багатоповерхівку на 140 квартир з підземним паркінгом на вулиці Мечникова, 16. Також Військова прокуратура Західного регіону збудує житло на розі вулиць Клепарівської та Батуринської. 

Візуалізація ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!