Вулицю Котлярську відкривають після ремонту. Фото

2956 1
На вулиці відремонтували дорогу, тротуари та замінили усі комунікації.
фото Анни Журби

фото Анни Журби

Сьогодні, 23 серпня, орієнтовно о 18:00 відкриють вулицю Котлярську у Львові, яка була перекрита через капітальний ремонт дороги та тротуарів. Про це коментарі Tvoemisto.tv повідомив начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Ігор Савка.

«Вулиця вже прибрана, лише підрядник зараз забирає огородження та інформаційні знаки. Я думаю, що хлопці мають встигнути до 18:00, і вулиця знову стане доступна для проїзду», – розповів Ігор Савка.

Ремонтні роботи на Котлярській мали тривати до 31 жовтня, проте підрядник встиг їх завершити більш, ніж на два місяці раніше.

Читайте також: Вулицю Просвіти у Львові закривають на ремонт. Схема об'їзду

На вулиці підготовлено лунки для озеленення, але дерев ще не буде. За словами чиновника, це не було передбачено проектом, проте мешканці ініціювали збір коштів, щоб разом висадити тут якісь дерева. Попередньо це мали бути 24 сакури.

Зазначимо, що під час ремонту вулиці Котлярської невідомі зрізали три дерева. Ігор Савка в коментарі Tvoemisto.tv повідомив, що Галицька РА звернулась до правоохоронців, проте зловмисників ще не знайшли.

Читайте також: На Львівщині розпочали ремонт дороги Львів-Шегині

Нагадаємо, 10 квітня Галицька райадміністрація Львова уклала угоду із ТОВ «Гаранспецбуд Лтд» щодо капітального ремонту дороги та тротуарів на вулиці Котлярській. Вартість закупівлі становить 2,2 млн гривень.

Пізніше, ЛМКП «Львівводоканал» почав заміну усіх комунікацій на вулиці. На це з міського бюджету виділили ще 8 млн гривень. Через будівельні роботи на вул. Котлярській 13 квітня перекрили рух транспорту.

Назар Притула,

фото Анни Журби


Читайте також:
23 Серпня, 2018 19:41
Дмитро А їх не прибирають перед відкриттям?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!