Частину вулиці Курмановича у Львові відкрили для проїзду

2762 0
Перший етап ремонту завершили минулого тижня.
фото: лмр

фото: лмр

У Львові відновили рух транспорту на вул. Курмановича в п’ятницю, 27 грудня. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на департамент житлового господарства та інфраструктури.

Перший етап ремонту завершили минулого тижня. А наступний розпочнеться цього року, за сприятливих погодних умов, орієнтовно у квітні-травні. У межах наступних робіт мають постелити верхній шар асфальту, облаштувати велодоріжки тощо.

Читайте також: Коли у Львові почнуть ремонт вулиці Вітовського

Нагадаємо, вулицю закрили на ремонт у жовтні. Вона – одна з найаварійніших у Львові, зокрема на це скаржилися мешканці вулиці, про що зареєстрували відповідні петиції. Вартість ремонту становить 71,5 млн гривень.

За ці кошти підрядник має провести демонтажні роботи, замінити дорожнє покриття, облаштувати комунікації, встановити дорожні знаки й огородження та нанести розмітку. Крім цього, вздовж вулиці планують висадити понад дві тисячі кущів, саджанців та дерев.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!