Вихідні у січні. Коли і скільки відпочиватимемо

1631 0
На Різдво буде 4 вихідних.
Фото: Freepik.com

Фото: Freepik.com

Від сьогодні, 1 січня, і до неділі, 3 січня – офіційні вихідні.

Вихідним буде і 7 січня – Різдво за юліанським календарем. У цей день святкують всі українські православні церкви, Українська греко-католицька церква та більшість євангельських християн.

Переддень Різдва – середа 6 січня передробоча, але працювати рекомендують за скороченим графіком.

Кабмін рекомендує роботодавцям перенести робочий день з п'ятниці, 8 січня, на суботу, 16 січня. Так буде 4 вихідних поспіль: з 7 по 10 січня.

Читайте також: Львів'янам радять Новий рік святкувати вдома, бо центр – для туристів

Нагадаємо, Кабмін запровадив з 8 січня до опівночі 25 січня локдаун в Україні. На період локдауну заборонили: відвідувати усі заклади освіти, окрім дошкільної та спеціальної, роботу кафе, барів, ресторанів, крім на виніс і на доставку, приймати відвідувачів у торговельно-розважальних центрах, окрім купівлі товарів першої необхідності, приймати відвідувачів в закладах розважальної діяльності, роботу закладів культури (театрів, кінотеатрів, виставок), фітнес-залів, басейнів, усіх масових заходів, крім офіційних спортивних.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!