Як на Львівщині ремонтують дорогу Бориня – Боберка, яка є частиною Малого карпатського кола

3292 0
Цього року відремонтують 10 кілометрів із 30-ти.
Фото: Юрій Бучко

Фото: Юрій Бучко

Автомобільну дорогу Бориня – Боберка розпочали асфальтувати. Роботи проводять від с. Нижня Яблунька до с. Бриня. Із держдорфонду на ремонт залучили 90 млн гривень. Про це повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Читайте також: Мале Карпатське коло: які нові дороги збудують на Львівщині

Дорога, яка стане частиною Малого карпатського кола, має протяжність майже 30 кілометрів. Загальна вартість ремонтних робіт становить близько 420 млн гривень. Ця дорога вестиме до майбутнього нового пункту пропуску «Боберка – Смольник».

Наступного року також планують відремонтувати 23 кілометри дороги Турка – Лопушанка.

Нагадаємо, що на Львівщині завершують ремонт двох автомобільних доріг у межах проєкту «Мале карпатське коло». Йдеться про Славське – Хащованя і Славське – Вигода. Обидві дороги з’єднають між собою Львівську та Закарпатську області. Також на Львівщині почали ремонт ділянки від Борині до Мохнатого за 4 млн грн.

Наступного року мають почати будувати дві нові дороги, які з’єднають Львівську і Закарпатську області. Йдеться про дорогу від Хащованя до села Верхнє Студене та від Верхньої Рожанки до села Дашковець

Проєкт «Мале карпатське коло» має на меті з’єднати три області в Західній Україні. Протяжність автомобільних доріг становитиме приблизно 100 км. Тут облаштують освітлення, тротуари та велодоріжки.  

 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!