У Львові розробляють програму виходу з карантину та підтримки для власників ринків

8522 0
Сьогодні відбудеться чергове засідання комісії ТЕБ і НС.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Львівська міськрада ухвалить рішення про послаблення карантинних заходів та роботи окремих закладів після рішення та роз’яснень уряду. Про це у коментарі Tvoemisto.tv зазначила заступниця міського голови та керівниця оперативного штабу Галина Слічна.

Читайте також: Закриття ринків у Львові. Що думають про це власники кількох з них

Наразі у мерії не знають, чи дозволять працювати зокрема перукарням, салонам краси тощо.

«Ми мусимо чітко розуміти, як держава послаблюватиме карантин, які першочергові речі вони вбачають 24 квітня. Ми сьогодні зібралися, напрацьовуємо програму виходу з карантину», – повідомила посадовиця.

Ринки у місті закриті, відкритий тільки оптовий ринок «Шувар». У мерії обговорюють питання про їхню підтримку. «Завтра буде засідання штабу і комісії ТЕБ і НС – будемо приймати певні рішення», – зазначила вона.

Читайте також: Чи передається коронавірус через продукти та їжу. Пояснення медиків

Директор Галицького ринку Юрій Путас каже, що наразі невідомо, як місто йтиме на зустріч, йому надіслали лише рішення про закриття ринку. Наразі ситуація нагадує самовиживання, каже він. «Подивимося, що буде 24 числа. Мають бути податкові канікули для підприємців і певна допомога».

Раніше повідомлялося, що в Україні можуть дозволити працювати музеям, бібліотекам. Засідання уряду відбудеться вже сьогодні, 22 квітня.

Христина Гоголь



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!