Як у Львові працюватимуть автокінотеатри. Правила

2885 0
Їжа – за попереднім замовленням, перевірка квитків – безконтактна.
Фото: tgraph.io

Фото: tgraph.io

У Львові міська комісія з питань ТЕБ і НС дозволила із 12 травня працювати автокінотеатрам. У міськраді розробили протокол для їх роботи. Правила оприлюднив заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

По-перше, квитки можна буде придбати лише онлайн, а їх перевірка має бути безконтактною. Працівники автокінотеатру мають бути у засобах індивідуального захисту, що потрібно змінювати не рідше, аніж раз на дві години. Також їм кілька разів протягом зміни вимірюватимуть температуру. Якщо у працівника автокінотеатру будуть ознаки ГРЗ, він має самоізолюватись.

Щодо їжі в автокінотеатрі, то вона можлива лише за попереднім замовленням у форматі онлайн-доставки.

Нагадаємо, перший автокінотеатр мав запрацювати у Львові 30 квітня біля стадіону «Арена – Львів», але міськрада заборонила його діяльність через карантин.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!