На Львівщині показали зимові дороги після ремонту. Фото, відео

10432 0
У межах програми «Велике будівництво» у 2020 році влаштували завершальний шар дорожнього покриття і додаткові смуги у Сколому та Славському.
фото: служба автомобільних доріг у львівській області

фото: служба автомобільних доріг у львівській області

Служба автомобільних доріг у Львівській області показала низку зимових трас на Прикарпатті, де розпочали та будуть завершувати ремонт. Зокрема, ділянку автомобільної дороги М-06 Київ – Чоп, від Сможого до межі із Закарпатською областю, ремонтуватимимуть у межах реалізації Державного інвестиційного проєкту «Мале Карпатське коло». 

Як розповідає у коментарі Tvoemisto.tv речниця Служби автомобільних доріг на Львівщині Оксана Богуш, наразі тривають роботи над проєктною документацією для проведення капітального ремонту. Уже наприкінці 2021 року планують завершити тендерні процедури на будівництво.

Також на відео можна побачити іншу ділянку цієї траси: Сколе – Коростів, де ремонт розпочали у 2018 році. Через недостатнє фінансування їх призупинили.

У 2020 році влаштували завершальний шар асфальтобетонного дорожнього покриття та додаткові смуги у населених пунктах Сколе та Славське. У 2021 році запланували завершити ремонт – влаштувати тротуари в межах населених пунктах, зупинки громадського транспорту та провести заходи безпеки дорожнього руху.

Ольга Коваль

Фото надали у пресслужбі Служби автомобільних доріг у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!