Алкомаркет, реберня та готель. Як зміниться територія поблизу озера на Стрийській

15555 0
Алкомаркет та магазин морепродуктів у Львові відкриють київські бізнесмени.

На вулиці Стрийській у Львові відкриють алкомаркет BadBoy та магазин із морепродуктами Egersund Seafood. Будівлю зводять поблизу «Дитячої планети». Також у цьому районі планують відкрити новий ресторан, його зводять на місці спорт-комплексу «Формула краси». А неподалік, біля озера, будують готель, спортивно-офісний центр та кілька ресторанів.

Алкомаркет та магазин з морепродуктами 

У жовтні цього року у Львові на вулиці Стрийській, 202 планують відкрити великий супермаркет з алкоголем мережі BadBoy. Інформацію про відкриття Тvoemisto.tv підтвердили представники цієї мережі. Торгові площі займатимуть більше тисячі метрів квадратних. Також у будівлі буде магазин із морепродуктами мережі Egersund Seafood.

Алкомаркет BadBoy нині працює лише у Києві. Власником є Володимир Шаповалов. Йому також належить мережа алкомаркетів GoodWine. Власником мережі магазинів з морепродуктами Egersund Seafood також є киянин Павло Соловйов. У Києві є декілька таких магазинів. 

Читайте також: Готель та офісний центр на Стрийській – Науковій зводитимуть подалі від озера

Містобудівні умови та обмеження на нове будівництво на вулиці Стрийській 202, на ділянці площею 0,379 га отримала ТОВ «Віллоу ЯРД Р1» ще у травні 2021 року. Втім у документі йдеться, що компанія планує звести заклад громадського харчування, а не супермаркет.

Кінцевими бенефіціарними власниками ТОВ «Віллоу ЯРД Р1» є Арсен Шлапак та Олександр Берба. Арсен Шлапак є також співвласником ТОВ «Ательєр», а Олександр Берба є бенефіціаром ЗАТ «Інвестиційний фонд Акорд». Через цей фонд він володіє ТОВ «Інсула інвест» та «Авалон Плейс».

Реберня на Стрийській

У липні цього року ТОВ «Віллоу ЯРД Р1» отримало містобудівні умови та обмеження на нове будівництво на вулиці Стрийській. Компанія зведе заклад громадського харчування на місці спортивно-оздоровчого клубу «Формула краси», який колись належав фірмі Дубневичів. Будівлю продали у вересні 2020 року.

За даними аналітичної системи YouControl, Олександр Берба і Роман Шлапак у липні цього року заснували ТзОВ «Реберня на Стрийській».

Апарт-готель і офіси

Також компанії пов’язані із Олександром Берберою орендують землю поблизу озера на вулиці Стрийській. Найбільше землі орендує тут ТОВ «Агенція Європростір», яке також контролює ЗАТ «Інвестиційний фонд Акорд». ТзОВ «Агенція Європростір» на перехресті вулиць Стрийської та Наукової будує офісний центр та апарт-готель. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили влітку 2019 року.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!