Яка ситуація на ринках Львова перед Великоднем. Відео

5542 0
Кореспондент Tvoemisto.tv відвідав ТЦ «Сихів» та перевірив, як там дотримуються умов карантину.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

Уряд та обласна комісія ТЕБ і НС заборонила діяльність ринків на період карантину. Втім у Львові ринкам дозволили працювати, але за певних умов, зокрема заходити на ринок можна лише в масці чи респіраторі, а керівники закладів повинні розрахувати максимально допустиму кількість одночасного перебування людей у торговому залі та розмістити оголошення про це на вході. Безпечна відстань між покупцями має становити три метри.

Читайте також: На відстані три метри. У Львові опублікували нові обмеження в умовах карантину

Клієнтам заборонено заходити до закладів, якщо у них вже перебуває максимально допустима кількість відвідувачів. Клієнти повинні зачекати біля входу на відстані три метри один від одного. Самі ж підприємці також мають призначити відповідальних працівників, які будуть контролювати кількість відвідувачів у приміщенні. Водночас усі продавці мають бути в распіраторних масках.

Кореспондент Tvoemisto.tv відвідав ТЦ «Сихів» та перевірив, чи дотримуються там вимог до роботи на час карантину.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!