Які фільми подивитися з сім’єю на Різдво. ТОП-10

7245 0
Tvoemisto.tv пропонує до перегляду, окрім традиційних частин «Сам удома», ще кілька фільмів зі святковою атмосферою.
фото: unsplash

фото: unsplash

«Ельф», 2003

Країна: США, Німеччина;

Жанр: фентезі, мелодрама, комедія, сімейний;

У головних ролях: Вілл Феррелл, Джеймс Каан, Боб Ньюхарт. Режисер: Джон Фавро; Тривалість: 97 хв.

Історія про те, як маленький хлопчик випадково потрапив до ельфів Санта-клауса, що живуть на Північному полюсі… Добрі ельфи взяли малюка на виховання. З часом він підріс настільки, що став для них тягарем і, врешті-решт, вирішує відправитися до Нью-Йорка у пошуках свого батька і місця в житті. Проте життя Бадді у великому місті виявилося не таким солодким, як він припускав. Його батько виявився скнарою, а восьмилітній зведений брат взагалі не вірить в Санту. Навіть сніговики в Нью-Йорку виявилися не дуже доброзичливі. Власне вони, навіть не розмовляли. Найгірше те, що всі забули дійсне значення Різдва і Бадді вирішує застосувати на практиці все те, чому його учили ельфи, заради порятунку цього світлого свята в Нью-Йорку і у всьому світі.

«Ласкаво просимо, або Сусідам вхід заборонено», 2006

Країна: США;

Жанр: комедія, сімейний;

У головних ролях: Денні Де Віто, Мартін Бродерік, Крістін Девіс. Режисер: Джон Вайтсел; Тривалість: 83 хв.

У маленькому північноамериканському містечку напередодні Різдва якраз оголошувати військовий стан: один з жителів вирішив прикрасити свій будинок ілюмінацією, яку було б можна бачити з космосу. Це не припало до душі селянам і особливо його найближчому сусідові.

«Мільйон на Різдво», 2007

Країна: США, Канада;

Жанр: комедія, сімейний;

У головних ролях: Патрік Суейзі, Кармен Електра, Метт'ю Найт;

Тривалість: 94 хв.

Головний герой — лихвар Ебенезер Скрудж (Джим Керрі), для якого єдиною цінністю у житті є гроші: не дозволяючи собі скніти, він важко і сумлінно працює щодня. Настає Різдво. У Ебенезера просять пожертви для бідних, та Скрудж відмовляється допомагати ближнім: говорить, що для убогих існують спеціальні установи на кшталт тюрем, а якщо хтось і помре з голоду й холоду, то це тільки на краще, бо зайим вротом стане менше. Але на Різдво до нього завітають три найнеочікуваніші гості, через яких Скрудж буде змушений робити непростий вибір.

«Різдвяна історія», 2007

Країна: Фінляндія;

Жанр: фентезі;

Тривалість: 77 хв.

У головних ролях: Ханну-Пекка Бйоркман, Отто Густавссон, Карі Ваананен, Мікко Леппілампі, Мінна Хаапкюля

Про те, що Санта Клаус живе в Лапландії, знають усі. Про те, що Санта дуже старий - теж. І всі сподіваються отримати від Санта Клауса подарунок на Різдво. Тому що Санта Клаус знає, що діти дуже люблять подарунки, і ще тому, що Санта Клаус теж колись був дитиною.

«Різдвяне пограбування», 2007

Країна: США;

Жанр: сімейна комедія;

Тривалість: 90 хв.

Кейт – професійний грабіжник. На її рахунку безліч зухвалих пограбувань. Однак всі увінчались фіаско. Дівчина розуміє, що грабіжник із неї нікудишній і влаштовується нянькою до власних племінників. В останній момент Кейт вирішує, перш ніж піти на відпочинок потрібно здійснити ще одне, цього разу останнє, різдвяне пограбування.

«Різдвяна історія», 2009

Країна: США; 

Жанр: сімейний; 

У головних ролях: Джим Керрі, Гері Олдмен, Колін Ферт;

Тривалість: 98 хв.

Батько сімейства і троє його дітей переїхали з Лос-Анджелеса в Едмонтон. Тут у них немає ні грошей, ні друзів, ні різдвяного духу. Так трапилося, що їх мати не зможе прилетіти вчасно, тому різдвяні покупки доведеться робити без неї. І настрій починає бути більш Різдвяним, коли 12-річний Брайан і його 6-річна сестра Мері знаходять в одному з магазинів величезну кількість грошей. Ось тут і починаються пригоди. 

Пінгвіни містера Поппера, 2011

Країна: США;

Жанр: комедія;

У головних ролях: Джим Керрі;, Карла Гуджино, Анджела Ленсбері, Офелія Ловібонд.

Тривалість: 95 хв.

Том Поппер — маклер і успішна людина. Одного разу він отримує у спадок шістьох пінгвінів. Поселивши їх у своїй квартирі, Том і припустити не міг, що буде далі… А сталося все це так. Спочатку поштою йому приходить середнього розміру дерев'яний ящик з посилкою. Там лежать льодинки і… пінгвін. Том спочатку думає, що це іграшка, але як тільки він починає розмовляти по телефону — пінгвін ніби оживає: він починає рухатися і ходити по кімнаті.

«Вартові легенд», 2012

Країна: США;

Жанр: пригоди;

У головних ролях: Джуд Лоу, Х’ю Джекмен, Кріс Пайн; 

Тривалість: 97 хв.

Казкові герої дитинства — Санта-Клаус, Великодній кролик, Зубна фея є вартовими легенд, які захищають дітей, їх мрії, надії та сни. Несподівано проти вартових виступає злий Бабай, який хоче вкрасти дуже важливу річ — дитячі сни — і замінити їх своїми кошмарами, змусивши дітей повірити в те, що Вартових не існує. Місяцеликий (Місяць) обирає нового Вартового — непосидючого духа зими на ім'я Джек Холод.

«Пригоди S Миколая», 2018

Країна: Україна;

Жанр: пригоди, сімейний;

У головних ролях: Марія Єфросиніна, Василь Вірастюк, Григорій Боковенко, Пшемислав Циприаньський;

Тривалість: 80 хв.

Події розгортаються в українських Карпатах. До другокласника Артема напередодні Дня Святого Миколая несподівано з'являється сам Миколай. Насправді це злодій у костюмі чарівника. Хлопчику разом з сестрою-підлітком і місцевою дітворою доведеться проявити справжню сміливість, згуртованість і винахідливість, аби перемогти злодія і врятувати справжнього Супер Миколая.

«Щасливого Різдва», 2020

Країна: Великобританія, США;

Жанр: романтична комедія;

У головних ролях: Емілія Кларк, Емма Томпсон, Мішель Єо, Генрі Голдінг, Лідія Леонард, Петті ЛюПон, С'ю Перкінс;

Тривалість: 103 хв.

Наближається Різдво. У той час, як усіх жителів міста охопив передсвятковий настрій, Кейт (Емілія Кларк) продовжує вплутуватися в халепи. Одним із чергових її хибних рішень стало те, що вона погодилася працювати ельфом у магазині різдвяних подарунків. І це попри те, що вона перебуває у депресивному настрої, а кращим її другом є пляшка алкоголю. Раз за разом вона випадково зустрічає одного й того самого хлопця. Знайомство і подальше спілкування з Томом (Генрі Голдінг) настільки казкове й приємне, що не віриться, що це відбувається саме з нею.

Фільм наразі доступний лише в кінотеатрах, тому пропонуємо трейлер. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!