Які маршрути відновлять рух вулицею Шевченка

1528 0
Натомість маршрути № 6а і № 49 не змінюватимуться. Їх на вул. Шевченка не повертатимуть.
Фото: Transportphoto

Фото: Transportphoto

Сьогодні перевізник відновлює рух автобусів на маршруті № 17 по вул. Шевченка. Завершився ІІ етап ремонту вулиці на відрізку від вул. Хорватської до вул. Ярослава Мудрого. Відтак, ця ділянка буде проїзною аж до моменту відновлення ремонтних робіт на ІІІ-му етапі, повідомляє ЛМР.

Читайте також: Сьогодні для проїзду відкривають частину відремонтованої вулиці Шевченка

Тож, маршрут № 17, який до нині курсував по вул. Золотій, сьогодні їхатиме по вул. Шевченка. Натомість маршрути № 6а і № 49 не змінюватимуться. Вони їхатимуть у Рясне так як і під час ремонту, їх на вул. Шевченка не повертатимуть.

У міській раді також зазначають, що із січня почне працювати маршрут № 61, який курсуватиме з с. Підбірці до с. Підрясне. Коли розпочнеться новий етап ремонтів на вулиці Шевченка, то маршрут № 61 буде об'їжджати по вул. Тунельна – пр. Чорновола

Читайте також: Частину вулиці Шевченка закривають на ремонт. Як курсуватимуть автобуси та трамвай

Нагадаємо, У Львові завершили ремонт вул. Шевченка, на ділянці від вул. Хорватська до вул. Ярослава Мудрого. Вартість ремонту ділянки становить 58,8 млн грн. Підрядник змонтував нову трамвайну колію, постелив бруківку, облаштував хідники. Цю частину відкриють для проїзду 30 грудня.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!