Які вулиці Львова закрили на ремонт. Перелік, схеми об'їзду та коли відновлять. Оновлено

5041 0
Об'їзди на ділянках відбуваються відповідно до розроблених схем організації дорожнього руху.
фото: klg.aif

фото: klg.aif

21 серпня у Львові закрили на ремонт частину вулиці Сахарова, на ділянці від Нечуя-Левицького до Горбачевського. Через дорожньо-ремонтні роботи відкрити вулицю для проїзду планують 25 серпня. Трамвайні маршрути № 3, 4, 9 курсують без змін.

Читайте також: Як у Львові прокладають дорогу до Голосківського кладовища. Відео

Натомість автобуси №9 та 45 об'їжджають перекриту ділянку по вул. Горбачевського, Чупринки, Бандери і далі за звичним маршрутом. У напрямку з центру автобуси маршруту 9 курсують без змін. Автобуси маршруту 45 з центру об'їжджаюдть по вул. Нечуя-Левицького, Котляревського, Чупринки, Горбачевського.

Вулицю Єфремова – від вул. Мельника до вул. Барвінок, де ТзОВ «ЛьвівДержБуд» влаштовує інженерні мережі, закрили 27 липня до 30 серпня.

Читайте також: Вулицю Наукову ремонтують за новою для Львова технологією. Фото

Із 29 липня по 31 серпня перекрили рух транспорту на вул. Поповича, відтинок від вул. Поповича, 13 до вул. Мартовича. На ділянці ТзОВ «Інститут соціальних технологій» ремонтує дорожнє покриття.

Читайте також: Частину проспекту Чорновола закрили на ремонт. Як об’їхати

Капітальний ремонт вул. Миколайчука, що веде до Голосківського кладовища, розпочали теж 29 липня. Вулиця буде закритою для проїзду пів року, до 27 грудня. Транспорт не зможе курсувати по Миколайчука від будинку №15а до будинку №30. Роботи виконує ПАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління № 1». 

Згідно з технічним завданням, підрядник має демонтувати наявне дорожнє покриття, зрізати чагарники, замінити каналізаційні мережі, прокласти асфальт на проїжджій частині, замостити тротуари плиткою ФЕМ, встановити зовнішнє освітлення, нанести розмітку та встановити дорожні знаки. Крім того, тут мають прокласти тролебусну лінію.

Натомість у звязку з капітальним ремонтом на Липовій Алеї ділянку для проїзду відкриють аж 30 листопада після 22:00. Роботи виконує ТзОВ «Трансбудторг».

Окрім цього, до кінця липня мали відкрити другу ділянку Замарстинівської до вулиці Баронча. А відтинок до Циганівки – до кінця серпня.

19 серпня закрили для проїзду частину вулиці Лисенка, на ділянці від Винниченка до Гуцульської. Через дорожньо-ремонтні роботи відновити рух на вулиці планують 23 серпня до 22:00. Роботи виконує ШРП Галицького району.

Через переключення новозбудованого водогону з 15 до 31 серпня у Львові перекрили для руху перехрестя на вул. Пꞌясецького — вул. Полковника Болбочана.

Схеми ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!