На правах реклами

Як львів’яни обирають квартири у новобудовах та на що звертають увагу

2502 0
Cтали доступними нові помешкання в новобудові на вул.Зеленій (поруч Снопківського парку) площею від 38 до 85 кв.м. Попри різницю в площі та поверховості, фахівці компанії Lazur Group розповідають про універсальні запити від львів’ян, що планують купівлю квартири, а також як працює «політика прозорої ціни».

Сертифіковані матеріали будівництва, просторі кухні та лоджії – характерні особливості нових помешкань, які обирають львів'яни. Це все доповнюється можливістю максимально скористатися допоміжною інфраструктурою комплексу, розповідають в компанії Lazur Group.

Серед нових планувань в нових квартирах комплексу, зараз є  три варіанти 1-кімнатних квартир: від 38 до 42 кв.м, двокімнатні 73 квадратних метри та 3 кімнатні площею 85 квадратних метрів.

«Основна ідея квартир  зручне планування, яке можна змінюівати, великі кухні та просторі лоджії в кожній квартирі. Як показала практика, це суттєва перевага – люди прагнуть мати власний простір, але при цьому хочуть, щоб він мав всі ознаки приватності. Як показує сьогоднішня ситуація, це важливо для відчуття безпеки, але не тотальної закритості» розповідають в Lazur Group.

Монолітно-каркасний спосіб будівництва дає можливість трансформації завдяки тому, що всі внутрішні перегородки не є «несучими» стінами. Каркас тримають опорні колони

В секціях, які мають більшу готовність будівництва, ціна стартує від 16 500 грн/кв.м., в нових можна придбати дешевше – від 16 000 грн/кв.м.

«Ми не робимо «націнок» на поверх, бо переконалися, що люди мають різні вподобання стосовно того, на якому поверсі жити. Більше того, бачимо, що верхні поверхи – житловий комплекс Lazur Sky на Зеленій має 16 поверхів – користуються попитом», говорять в компанії.  

Працюють, за словами фахівців, прості і зручні рішення – два ліфти в під’їзді, продуманий експлуатований дах (на головному зображенні), де можна комфортно і знову ж таки безпечно провести час з користю.

Верхній поріг ціни не суттєво більший від мінімальної – 19000 грн/кв. для нових квартир.

«Різниця в ціні відрізняється лише фактично собівартістю площі помешкання – комунікаційні рішення для квартир меншої площі дорожчі в перерахунку на квадратний метрі, ніж для тих же 3-кімнатних. І не ставимо «націнки» на звиклий для ринку більший попит, а вирішили діяти за цим принципом «прозорої цінової політики» пояснюють у відділі продажу Lazur Group.

Дізнатися більше.

Телефони для зв’язку: (067) 000 22 33;  юридичний відділ: (068) 203 22 33.
Об’єкти, будівництво яких здійснює девелоперська компанія LazurGroup у Львові:
LazurSky – 16-ти поверховий будинок на вул. Зеленій;
LazurFamily – будинок клубного типу на 22 квартири на вул. Сигнівці. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!