Якою буде нова операційна для немовлят у дитячій лікарні на Орлика

2062 0
Проект мають реалізувати протягом цього року.
Фото: varta.com.ua

Фото: varta.com.ua

Цього року у Львові планують відремонтувати операційну для немовлят та дітей перших років життя у хірургічному відділенні №2 Міської дитячої лікарні на вулиці Пилипа Орлика, 4. Проект торік став одним із переможців громадського бюджету.

«Нам повідомили, що наразі йде виготовлення проектно-кошторисної документації. Однак ми очікуємо офіційної відповіді на запит щодо етапу реалізації проекту», — повідомила у коментарі Tvoemisto.tv керівниця благодійного фонду «Крила надії» та авторка проекту Наталія Ліпська.

Читайте також: Дитячій клінічній лікарні подарували нове унікальне обладнання

Бюджетом проекту на оновлення операційної передбачено майже 3 млн гривень. 10% від коштів використають на ремонт приміщення, решту 90% — на придбання обладнання.

Ремонтом передбачена заміна вікон, а серед нового обладнання у хірургічному відділенні №2 Міської клінічної дитячої лікарні має з’явитися операційний стіл, двокупольна лампа із хірургічною системою та відсмоктувач. Тендер на придбання обладнання мають оголосити через систему електронних закупівель Prozorro.

Нагадаємо, торік на початку грудня у Львові визначили переможців громадського бюджету, які фінансуватимуть із бюджету розвитку міста. Переможцями стали 4 великі проекти та 34 малі. Загальна сума великих проектів становить 10,43 млн грн, а малих — 15,3 млн грн.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!