У Центрі легеневого здоров’я може покращитися мобільний зв’язок

1207 0
Мобільні оператори взялися покращувати мобільний зв'язок у лікарні.
Фот: Роман Балук

Фот: Роман Балук

Після того, як пацієнти Центру легеневого здоров’я, що на вул. Зеленій у Львові, поскаржилися Тvoemisto.tv на те, що не можуть додзвонитися до своїх родичів, оператори мобільного зв'язку почали покращувати мобільний зв'язок у лікарні.

Читайте також: Шмигаль пообіцяв у Львові 165 мільйонів на ремонт реанімації у Центрі легеневого здоров'я

Директор Центру легеневого здоров’я Любомир Рак розповів у коментарі Тvoemisto.tv, що на будівлі стояла вишка UMC (тепер «Vodafone»), але вона не покривала всього зв’язку. Зараз на даху лікарні антену встановив мобільний оператор «Київстар». 

«На нашій будівлі зараз стоять обидві вишки – «Vodafone» та «Київстар», та від цього зв’язок наразі не дуже покращився. Все одно, є проблеми. Швидше за все, зв’язок був би кращим, якби їх встановили не на даху нашої будівлі, а поблизу. Наприклад, на заводі «Іскра», – каже він.

За його переконанням, мобільний оператор «Київстар» поставив антену, зокрема, для покращення зв’язку та більшого охоплення людей.

«Оскільки на нашій території будівля Центру легеневого здоров’я є найвищою, антену поставили саме у нас. Спеціально для цього компанія орендувала в нас дах», – додав співрозмовник.

Любомир Рак все ж висловив сподівання, що оператори зможуть забезпечити хороший мобільний зв’язок і вже не виникатиме ніяких проблем із додзвонюванням. Водночас у коментарі  Tvoemisto.tv у Vodafone запевнили, що вони планують запустити у лікарні 4G-зв'язок, аби покращити якість інтернету для абонентів, які перебувають на лікуванні. Це займе від 2 тижнів до місяця.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!