Єгипет почне приймати українських туристів із 1 липня

2669 0
Відкриють три морських курорти.
Фото: pan-terra.com.ua

Фото: pan-terra.com.ua

Із 1 липня у Єгипті готелі курортної зони розпочнуть приймати туристів з України, повідомляє єгипетський уряд. Із 1 ж липня країна відновлює авіасполучення та відкриває аеропорти.

Наразі туристи зможуть потрапити на відпочинок до трьох курортних провінцій – Південний Синай (м. Шарм ель-Шейх і Дахаб), Червоне море (Хургада та Марса-Алам), Марса-Матрух (середземноморське узбережжя).

Раніше представник єгипетського уряду Мохамед Манар Анба додав, що діятимуть особливі умови прийому туристів з країн, які, за оцінками ВООЗ, мають високий рівень захворюваності на коронавірусну інфекцію. Такі подорожувальники перед прильотом до Єгипту повинні зробити тест на коронавірус. Водночас за останніми даними, як пише УНІАН, тест робити необов’язково, а у випадку захворювання лікування покриє страховий поліс.

Читайте також: Туреччина безкоштовно тестуватиме туристів на Covid-19 у своїх аеропортах

Нагадаємо, що влада Єгипту також скасувала візи до 31 жовтня, які потрібно було купувати в аеропорту за 25 доларів (окрім провінції Синай).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!