Єгипет посилює карантин на два тижні

1684 0
Пляжі та парки будуть закриті з 6 до 21 травня.
Фото: Турпром

Фото: Турпром

Щоб запобігти поширенню пандемії коронавірусу Єгипет впроваджує нові карантинні обмеження на найближчі два тижні. Про це учора заявив прем'єр-міністр Єгипту Мостафа Мадбулі, повідомляє Ahram.

Читайте також: Італія запроваджує Covid-паспорти у другій половині травня

За новими обмеженнями магазини, торгові центри, кав’ярні, ресторани та кінотеатри зачинятимуться о 21:00 за місцевим часом. Однак ресторанам дозволять здійснювати доставку їжі цілодобово. Заходи також включають закриття на два тижні всіх громадських парків та пляжів, заборону масових зібрань, а також проведення концертів.

За словами Мостафи Мадбулі, нові обмеження діятимуть з 6 до 21 травня. Після цього відбудеться нарада для оцінки ситуації з коронавірусом у Єгипті.

Читайте також: Куди українці торік виїжджали найчастіше. Список країн 

«Ми глибоко стурбовані тим, що громадяни не в повній мірі дотримуються заходів охорони здоров'я. Ми починаємо бачити, що зараження відбуваються у сім'ях, коли одна людина хворіє і заражає всю сім'ю» – зазначив прем’єр-міністр.

Нагадаємо, у міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького сподіваються, що влітку цього року вдасться відновити повноцінне авіаційне сполучення і вийти на рівень 2019 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!