За добу до лікарень Львова госпіталізували чотирьох дітей через отруєння чадним газом

903 0
Працівники АТ «Львівгаз» тимчасово припинили подачу газу до будинків.
фото: smr.gov.ua

фото: smr.gov.ua

Протягом минулої доби, 22 лютого, до медичних закладів Львова потрапило шестеро людей через ймовірне отруєння чадним газом, четверо з них – діти. Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Близько 18:45 учора в приватному будинку на вул. Івана Франка у Сокільниках отруїлися ймовірно чадним газом чотири людини, з них дві дитини 2012 року народження. Потерпілих госпіталізували в медичні заклади Львова.

Читайте також: Доглядачі коминів: як працюють львівські сажотруси

Водночас близько 23:00 22 лютого в квартирі будинку на вул. Шептицьких, 44 у Львові, від чадного газу постраждало двоє дітей (2013 та 2017 року народження). Їх в стані середньої важкості госпіталізували до Львівської міської дитячої клінічної лікарні.

Попередня причина отруєння – несправність газового обладнання у ванній кімнаті. Квартира обладнана газовим водонагрівачем.

Читайте також: Пластикові вікна можуть спричинити отруєння чадним газом

Працівники АТ «Львівгаз» тимчасово припинили подачу газу до будинків, а обставини обох подій встановлюють.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!