Онлайн-мапа відкритих пунктів пропуску в Україні та Львів без торгівлі. Головне за ніч і минулу добу

3239 0
Усе, на що ви могли не звернути увагу або проспати.
Фото: Державна митна служба

Фото: Державна митна служба

Крім продуктових, аптек та заправок. У Львові закривають усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок. Рішення про це на комісії з надзвичайних ситуацій буде прийнято сьогодні.

Раніше у Львові на карантин уже закрили кінотеатри, міські культурні та мистецькі центри, а також дискотеки й розважальні центри. Крім цього, всі масові заходи скасували або перенесли на пізніше. Про закриття своїх ресторанів, після відповідного звернення МОЗ, оголосив львівський ресторатор Вардкес Арзуманян.

У зв'язку з карантином, від 16 березня до 3 квітня, задля безпеки споживачів, Центри обслуговування клієнтів ТОВ «Львівгаз збуту» переходять на дистанційне обслуговування. Споживачам радять користуватися онлайн-сервісами компанії.
 

Тим часом, у Львівській інфекційній лікарні обстежують чотирьох пацієнтів із підозрою на коронавірус. Аналізи на COVID-19 відправили у київську лабораторію.
 
Онлайн-мапа пунктів пропуску. Опівночі 16 березня в Україну припинено пускати іноземців та закрито близько сотні пунктів пропуску. Ще у майже півсотні пунктів пропуску тимчасово припинено пішохідне сполучення. Продовжать працювати тільки пункти пропуску, в яких більша пропускна спроможність.
 
Щодо Львівщини, то залізничні пункти пропуску закрито у Раві-Руській та Хирові, а автомобільний – у Шегинях. Лише для автомобільного сполучення й надалі працюватимуть пункти пропуску в Краківці, Смільниці, Грушеві та Угринові. 
 
Всю іншу інформацію можна побачити тут –  Державна митна служба підготувала інтерактивну мапу, на якій відмітила усі пункти пропуску: закриті і відкриті.

Українцям рекомендовано повернутися з-за кордону до 17 березня, а ті, хто не встигнуть – мають звертатися у посольства та консульства України в країнах перебування за каналами комунікації, вказаними на інтернет-сторінках цих дипустанов.

Громадянам України радять утриматися від виїзду за кордон та обмежити пересування всередині країни.

Ці правила будуть діяти до 3 квітня 2020 року, якщо через ситуацію із поширенням пандемічним вірусом не буде прийняте інше рішення.

Читайте також: Ватикан скасовує участь віруючих у всіх Великодніх богослужіннях

Тут можна прочитати детальну інструкцію, як повернути залізничні квитки, а тут правила авіакомпаній – як  перебронювати чи скасувати квиток на літак. 

Церква і коронавірус. Погляд на поширення коронавірусу у світі та в Україні з точки зору Церкви. Що насправді відбувається і як захиститися? Отець Сергій Швагла, парох церкви Воскресіння Христового у Львові у своїй недільній проповіді каже, що Бог бачить цю страшну хвробу і допускає її. Чому?

Карантин якраз дає шанс озирнутися назад і спробувати внести корективи у своє життя. Зрозуміти, як бути далі. Незважаючи ні на що, гарного Вам дня! А Tvoemisto.tv підготувало підбірку безкоштовних освітніх платформ. Навчайтеся!

 

 


 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!