Політична реклама

Завтра у Львові розпочнуться олімпіади серед школярів

1398 0
З 2 листопада розпочинається II (міський) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. Він триватиме до 8 грудня.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Уже в суботу, 2 листопада, будуть змагатися учні – переможці I етапу з німецької та французької мов, а у неділю, 3 листопада, – проходитиме олімпіада з англійської та іспанської мов», – розповіла в. о. директора Навчально-методичного центру освіти міста Львова Тетяна Ольшанецька.

Загалом до проведення олімпіад залучено 69 загальноосвітніх навчальних закладів Львова.

Зазначимо, у 2013-2014 навчальному році Всеукраїнські олімпіади проводяться із іноземних мов (німецька, французька, англійська, іспанська, польська); математики, християнської етики, біології, інформаційних технологій, трудового навчання, української мови і літератури, фізики, фізичної культури, історії, інформатики, хімії, педагогіки і психології, географії, російської мови і літератури, основ економіки, астрономії, основ правознавства, екології.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!