Політична реклама

Змінились правила будівництва та узаконення балконів у Львові

1837 0
Відповідно до рішення виконавчого комітету № 800 від 16.11.2012 «Про затвердження стандартів адміністративних послуг, які надає управління архітектури департаменту містобудування…» питання надання містобудівних умов та обмежень на реконструкцію житлових та нежитлових приміщень (будівель) за рахунок влаштування балконів належить до компетенції управління архітектури департаменту містобудування Львівської міської ради.

Раніше це питання було компетенцією районних адміністрацій, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Ця адміністративна послуга надається безплатно. З метою отримання зазначеної послуги мешканець повинен звернутися особисто чи через уповноважену ним особу в Центр надання адміністративних послуг на пл. Ринок, 1 із заявою на ім’я директора департаменту містобудування та визначеним пакетом документів (перелік можна отримати на офіційній веб-сторінці Львівської міської ради або звернувшись на інформаційну довідку у Центрі надання адміністративних послуг).

Управління архітектури протягом 10-ти робочих днів готує містобудівні умови та обмеження, які можна отримати протягом 3-х робочих днів від дати його прийняття в Центрі надання адміністративних послуг. В іншому випадку результат розгляду буде надіслано поштою.

Якщо балкон уже існує, тобто його прибудовано без відповідних на це документів/погоджень, то процедура буде іншою: в першу чергу потрібно узаконити цю прибудову, звернувшись у Центр надання адміністративних послуг відповідного району.

Телефон інформаційної довідки (032) 297 57 95.

Контакти Центрів надання адміністративних послуг у районах міста:

Центр надання адміністративних послуг Галицького району:

вул. Ф.Ліста, 1, каб.100, т. 261-10-38

Центр надання адміністративних послуг Шевченківського району:

вул. Липинського,11, каб.101, т. 230-09-27

Центр надання адміністративних послуг Франківського району:

вул. Ген. Чупринки,85, каб.101, т. 237-30-38

Центр надання адміністративних послуг Личаківського району:

вул. К.Левицького,67, каб.100, т.254-62-04

Центр надання адміністративних послуг Залізничного району:

вул.Виговського,34, каб.10, т.295-82-36

Центр надання адміністративних послуг Сихівського району:

просп. Червоної Калини,66, каб.122, т. 254-64-09

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!