Політична реклама

Змія з'явилися у львівських парках через залишки їжі

1360 0
У лісопарках «Погулянка» та «Білогорща» відвідувачі бачили гадюк. Відтак, львів’ян просять бути обережними під час прогулянок у зелених зонах.

У лісопарках змії, шукаючи прохолоду, заповзають у вологе листя біля озер, ховаються у затінку в лісах, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Якщо сталась така ситуація, що є укус змії, не займатись самолікуванням, а також під час прогулянок у парках ходити виключно по доріжках, з дітками перебувати на дитячих майданчиках  та не відпускати їх на газони і в лісову частину парку, - повідомила Наталія Партика, головний спеціаліст управління екології та благоустрою.

Коли люди відпочивають, часто залишають після себе залишки їжі, через які з’являються щурі і миші, якими і живляться змії. Якщо їжі в парках не буде - змій не буде. Це пряма залежність, - зазначив Володимир Чишинський, головний інженер ЛКП «Зелений Львів». 

ТЕГИ: парки, змії

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!