Знесення «хрущовок» та новий Парк Динозаврів у Львові. Головне

2488 0
Коротко роповідаємо про те, чим запам'яталися минула доба і ніч.
Фото: inlviv.in.ua

Фото: inlviv.in.ua

Уряд України планує «полегшити» знесення «хрущовок», аби будувати на їхньому місці багатоповерхівки стало простіше. Тим часом головний архітектор Львова Антон Коломєйцев у коментарі Tvoemisto.tv каже, що зносити «хрущовки» у Львові – неефективно. Їх можна ремонтувати, утеплювати, покращувати двори, але не зносити.

Українець Жан Беленюк здобув першу золоту медаль для України на Олімпійських Іграх у Токіо. У фіналі з греко-римської боротьби у ваговій категорії до 87 кілограмів він переміг угорця Віктора Лерінца.

Читайте також: У Львові погодили будівництво нової вулиці на Левандівці. Схема

Нову локацію – Парк Динозаврів облаштують у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького, що на вул. Болгарській, 4 у Львові. Він працюватиме щоденно, буде сезонним та діятиме до листопада.

У Львові запропонували відновити тролейбусну лінію у напрямку вулиць Снопківської, Стуса. Йдеться про мікрорайон Нового Львова, куди колись курсували тролейбуси.

Читайте також: Укрзалізниця виставила на продаж приміщення в районі Професорської колонії

17 вересня на «Арена-Львів» відбудеться Big Business Day і зустріч з легендарним Джорданом Белфортом. Знаменитий Вовк з Волл-Стріт вперше відвідає Львів і проведе тут лекцію.

Домашня аптечка. При травмах чи застудах завжди знадобляться найнеобхідніші ліки, які повинні бути під рукою. Якщо ж у вас хронічне захворювання, не забувайте про індивідуальний перелік препаратів. Сімейна лікарка Тетяна Батан розповіла Tvoemisto.tv, яким має бути склад домашньої аптечки.

Гарного дня!

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!