Укрзалізниця запускає «Прикарпатський експрес» через Львів

3212 0
Цей потяг з’єднає одразу три туристичні регіони.
Фото: Фіртка

Фото: Фіртка

Укрзалізниця запускає «Прикарпатський експрес» сполученням Івано-Франківськ – Ківерці, через Львів та Луцьк. Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

Читайте також: Укрзалізниця у червні почне відновлювати міжнародні перевезення

«Потяг №807/808 з Івано-Франківська курсуватиме з 29 травня щоденно, крім середи, і проходитиме через Калуш, Долину, Моршин, Стрий, Львів, Підзамче, Радехів, Стоянів, Горохів та Луцьк», – йдеться у повідомленні.

У зворотному напрямку з Ківерців експрес вирушатиме з 31 травня щоденно, крім середи та четверга. Щочетверга він курсуватиме маршрутом Львів – Івано-Франківськ через Стрий, Моршин, Долина та Калуш. А з 2 червня кожної середи потяг №807/808 курсуватиме між Ківерцями та Львовом.

Обслуговуватиме маршрут український сучасний дизель-поїзд виробництва Крюківського вагонобудівного заводу. Він обладнаний розетками, системою кондиціонування повітря та комфортний для пасажирів з інвалідністю.

 


 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!