ІТ-парк у Львові отримав землю в оренду

4981 0
Депутати міської ради проголосували за виділення земельної ділянки площею понад 4,5 га.
візуалізація: ІТ Кластер

візуалізація: ІТ Кластер

Депутати Львівської міської ради підтримали проект ухвали про затвердження проекту землеустрою і оренди земельної ділянки площею понад 4,5 га на вулиці Чмоли, 1 компанії «Девелопленд Груп», яка планує будівництво першого у Львові ІТ-парку. За таке рішення під час сесії 21 грудня проголосували 58 депутатів ЛМР.

Читайте також: У Львові погодили будівництво першого ІТ-парку. Візуалізація

Згідно з проектом ухвали, міська рада надає компанії цю ділянку в оренду на 25 років з наступним правом викупу.

Нагадаємо, раніше Львівська міська рада не підтримала виділення землі в оренду під ІТ-парк, хоч і видала містобудівні умови та обмеження для будівництва першого у Львові ІТ-парку на розі вулиць Стрийської та Чмоли.

Як планувалося, на 10 гектарах мав з’явитися комплекс із шести 8-поверхових офісних будівель, висотного офісного центру з корпусами на 11 та 22 поверхи та підземним паркінгом. Також тут мали побудувати тризірковий готель, університет дитячий садок і торговий центр.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!