Кіносеріал львівської письменниці переміг у конкурсі Держкіно

12539 0
Серед усіх проєктів серіал Наталії Гурницької отримав найвищий бал у напрямі «Ігрові телесеріали».
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

10-серійна історична драма «Кава з кардамоном» за романом львівської письменниці Наталії Гурницької «Мелодії кави в тональності кардамону» перемогла у ІІ етапі 14 конкурсу Держкіно у напрямі «Ігрові телесеріали». Кіносеріал отримав найвищі 45 балів. Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуці авторка Наталії Гурницької.

«Перемога. Перше місце в II турі пітчингу Держкіно за напрямком «Ігрові телесеріали» – серіал «Кава з кардамоном» (екранізація моєї «Мелодії кави в тональності кардамону»). Ми отримали 45 балів. Це взагалі найвищий бал з усіх кінопроєктів по всіх напрямках», – написала Наталія Гурницька.

Львівська письменниця Наталя Гурницька

Фотокадр із фільму

Читайте також: З Нью-Йорка до Львова. Як американський актор знімався в містичному трилері

Над виробництвом серіалу працювало ТОВ «Солар Медіа Інтертейнмент», а режисером виступила Марина Степанська.

За даними експертної комісії 14-го конкурсного відбору кінопроєктів, друге і третє місце вибороли кінопроєкти «Переслідуючи вогонь» та «Серце лева». Вони набрали однакову кількість балів – 39,29.

Нагадаємо, львівські кінорежисери здобули перемогу на найстарішому фестивалі незалежного кіно.
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!