Коли львівські школярі підуть на зимові канікули та скільки вони триватимуть. Перелік

15351 0
У Львові визначились, коли у школах міста завершиться навчання та коли розпочнеться другий семестр.
Фото: bug.org.ua

Фото: bug.org.ua

Управління освіти Львівської міськради рекомендує розпочати зимові канікули у школах з 6 січня. Проте, за словами керівниці управління Зоряни Довганик, навчальні заклади формують структуру свого навчального процесу самостійно.

Читайте також: Львівським школам рекомендують розпочати зимові канікули з 6 січня

За її словами, управління освіти лише отримує інформацію від усіх шкіл про те, як вони організовують навчальний процес.
 

«Як правило, 80% шкіл завершать навчальний семестр 5 січня і вже з 6 йдуть на канікули. Другий семестр в цих навчальних закладах розпочнеться 25 січня та завершиться 31 травня. Звичайно, що є школи, які організували освітній процес по-іншому: деякі школи завершуватимуть навчальний рік 4, 10 чи 30 червня», - каже Зоряна Довганик.

Читайте також: В Україні розроблять нову освітню програму для середньої школи

 

Нагадаємо, Тvoemisto.tv уже писало, що до 5 січня навчання триватиме у 100 львівських школах. На навчання в такому разі діти вийдуть 25 січня. 17 навчальних закладів мають іншу структуру процесу, тому деякі з них завершують навчання 30 чи 31 грудня. Також є школи, де будуть навчатися до 25 грудня. Другий семестр у деяких розпочнеться з понеділка, 11 січня, в онлайн-режимі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!