Коментар дня. Парк культури у Львові пропонують перейменувати на Парк Дубневичів

27967 0
Через відсутність визначених меж парку Парк культури не може укласти відповідних угод з рестораном «Park. Art of Rest».
Фото: Леодім

Фото: Леодім

Tvoemisto.tv опублікувало матеріал про проблеми та перспективи розвитку Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького. З'ясувалося, що ресторан «Park. Art of Rest», який належить братам Дубневичам, не сплачує оренду за користування землею Парку культури.

Як розповів Тvoemisto.tv директор парку Олександр Молодий, ресторан «Park. Art of Rest» не сплачує парку за оренду, хоча інші літніх кав’ярень та закладів платять парку приблизно по 7 тисяч гривень на місяць.

«Земля, на якій стоїть ресторан, ніби і наша. Але через відсутність визначених меж парку ми не можемо укласти відповідних угод з рестораном», – говорить він.

Читайте також: Законсервований простір. Чого бракує культурі і відпочинку у львівському парку

Як відомо, ресторан «Park. Art of Rest», за даними платформи Youcontrol, належить дітям Богдана Дубневича та їхньому бізнес-партнеру. Співвласниками ТОВ «Круаель» є донька та син колишнього народного депутата, а зараз голови Солонківської ОТГ Богдана Дубневича – Надія Гичка та Павло Дубневич, а також дружина бізнес-партнера Дубневичів Тараса Колодія – Богдана Колодій.

Під цією публікацією Тvoemisto.tv у Фейсбуку читач Ярослав Хлівний запропонував перейменувати Парк культури на Парк Дубневичів.

Додамо, що тепер щодня редакція Тvoemisto.tv суб'єктивно обиратиме коментар дня від наших читачів, які пишуть нам у Facebook. Це може бути влучний жарт або ж відгук, який розкриває комічність чи підсилює глибину проблеми.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!