Абітурієнти УКУ можуть отримати стипендію на навчання. Як податися

1574 0
До 15 березня в університеті можна податись на стипендію, яка частково або повністю покриє платне навчання чи проживання.
Фото: uk.etcetera.media

Фото: uk.etcetera.media

До 15 березня 2021 року абітурієнти УКУ мають можливість податися на отримання двох стипендій: академічно-соціальної та соціальної. Для цього вони мають відповідати соціальним критеріям та виконати вимоги конкурсу, який складатиметься із трьох онлайн-етапів, йдеться на сторінці УКУ.

Читайте також: Чи потрібна вашій дитині вища освіта та як правильно обрати університет. Поради випускника Кембриджу

Соціальну стипендію надають на один рік. Для вступників на бакалаврські освітні програми соціальна стипендія може покривати від 30% до 100% вартості оплати за один рік навчання. А також може частково (до 50%) покривати вартість проживання у Колегіумі, за умови зарахування на формаційну програму в Колегіумі УКУ. Для соціальної стипендії абітурієнту достатньо подати заявку на розгляд.

На такий же термін – один рік – надають й академічно-соціальну стипендію. Для вступників на бакалаврські освітні програми академічно-соціальна стипендія покриває 100% від вартості оплати за 1-ий рік навчання, 100% – за 2-ий (за умови виконання вимог отримання стипендії). Вона також покриває вартість проживання у Колегіумі на перший та другий рік навчання, за умови зарахування на формаційну програму в Колегіумі УКУ. На відміну від подання на соціальну стипендію, академічно-соціальна вимагає повного проходження умов конкурсу.

Однак важливим критерієм щодо надання двох видів стипендії залишається складання ЗНО, сертифікати якого абітурієнт також подає при вступі. Всі деталі на сторінці.

Читайте також: МОН видаватиме премії вступникам, які склали ЗНО на максимум

На сайті Абітурієнтам УКУ вже доступна онлайн-форма, для подання електронної заявки. Впродовж визначеного періоду вступник повинен:

  • Подати електронну заявку для участі в конкурсі на отримання стипендій та пройти онлайн-тестування (до 15 березня)
  • Виконати письмові завдання на запропоновану тематику (3-17 квітня)
  • Пройти співбесіду (15 травня – 15 червня)

У кожного учасника є лише одна спроба для проходження тестів з конкретної спеціальності – час на виконання завдань з однієї спеціальності – обмежений, та становить не більше ніж, 24 години. Відлік часу починається з моменту відкриття сторінки із тестами.

Результати І етапу будуть опрацьовані і повідомлені до 26 березня 2021 р. (18:00) на сайті та на електронні скриньки зареєстрованих учасників.

В УКУ нагадують, що зволікати не варто, адже після 15 березня залишиться тільки одна можливість податися на стипендію від факультетів.

Детальніше ознайомитися з умовами конкурсу можна у Путівнику майбутнього стипендіата.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!