Львівські школи не закриватимуть на карантин

3673 0
Але якщо хворих на коронавірус учнів все ж виявлятимуть, школи зможуть самостійно переходити на дистанційне навчання.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Сьогодні, 11 березня, міський штаб із протидії коронавірусу вирішив не закривати школи Львова на карантин. Проте заклади освіти, де виявлятимуть хворих на коронавірус, можуть самостійно переходити на дистанційне навчання.

Читайте також: Львів – очно, область – заочно. Як вчитимуться школярі з наступного тижня

«Львівські школи продовжать працювати. Однак кожен керівник навчального закладу зможе прийняти рішення про переведення учнів на дистанційне навчання самостійно, зважаючи на відвідуваність», – пояснили у Львівській міськраді.

Школи Львова продовжують працювати у звичному режимі принаймні до вівторка, 16 березня. Наступне засідання штабу проведуть у понеділок, 15 березня, де й прийматимуть наступні рішення.
 

«На сьогодні відсоток відвідуваності учнями шкіл становить 80%. Щодо кількості відсутніх з позитивним ПЛР-тестом, то відомо про 144 педагогічних працівників та 127 школярів. Можна сказати, що щоденно відбувається незначне зростання кількості захворілих – в межах 12−17 осіб», – зазначила керівниця управління освіти міста Зоряна Довганик.

За її словами, на сьогодні у Львові, через захворюваність на грип чи ГРВІ, освітній процес до кінця тижня призупинили три школи, ще одна – до 19 березня.

Нагадаємо, попри те, що закладам середньої, позашкільної, фахової передвищої та вищої освіти рекомендували із цього тижня перейти на віддалений режим навчання, навчальні заклади Львова працювали у звичайному режимі. А ось навчальні заклади у Львівській області все ж перейшли з 9 березня на віддалене навчання.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!