Львівських дітей запрошують взяти участь у дослідженні про вплив пандемії Covid-19 на їхнє дитинство

1219 0
Участь можуть взяти діти від 9 до 16 років.
Фото: freepik

Фото: freepik

Дітей віком від 9 до 16 років зі Львова, а також Києва, Харкова та Одеси запрошують взяти участь у проєкті «ДітиCovid-19» та пройти соціо-антропологічне дослідження, що стосується впливу пандемії коронавірусу на дитинство в Україні. Про це повідомляє Освіторія.

Читайте також: «Дитяча книжка непереможна». Уляна Чуба – про перемогу у номінації Бі-Бі-Сі та вітрогонів

«Хочемо почути від дітей та підлітків про досвід життя під час пандемії та вплив карантину на їхній побут, навчання та відпочинок», – повідомляють організатори опитування.

Щоб взяти участь в опитуванні, батьки мають до cьогодні, 12 липня, включно заповнити анкету, після чого з ними сконтактують. Саме дослідження триватиме до 31 жовтня.

Респонденти, що візьмуть участь у дослідженні, отримають винагороду.

Читайте також: 6-річний хлопчик з Львівщини встановив рекорд України за кількістю назв країн по контуру карти

Наприкінці жовтня на сайті childrencovid19.org.ua опублікують аналітичний звіт, де розкажуть, як у часи ковіду зростають, навчаються, виховуються, граються, відпочивають і спілкуються діти в Україні.

Проєкт втілює Громадська організація «Культурні географії» за сприяння Українського культурного фонду.

Більше про методи, етапи та команду дослідження можна дізнатись тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!