Політична реклама

Львів'янам нагадують правила поведінки у натовпі

1637 0
Правоохоронці Львова закликають мітингувальників дотримуватися елементарних правил поведінки у натовпі.

У Львові тривають мітинги за Євроінтеграцію. Правоохоронці Львівського міського управління міліції закликають мітингувальників не порушувати громадський порядок, не провокувати конфліктних ситуацій і не підбурювати учасників мітингу до конфліктів з міліціонерами, – повідомляє прес-служба Львівського міського управління міліції.

Також працівники міліції закликають громадян дотримуватися елементарних правил поведінки у натовпі, аби не травмуватися чи не скоїти правопорушення.

Зокрема, львів’янам радять не поводитись агресивно, не піддаватись на провокації, не вживати алкоголь та бути коректними у спілкування з іншими учасниками заходу.

Правоохоронці Львова розробили інформаційні листівки, які нагадають мітингувальникам про безпеку поводження у натовпі, а також розповідають, як вберегтися від можливих правопорушень.

 У разі виникнення небезпечних ситуацій львів’ян просять звертатися на гярчу лінію: 258-66-58 або 102.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!