В Україні оновили зони карантину. Де тепер Львівщина

5388 0
Уже від завтра зонування буде іншим.
Фото: Hedgehog Digital for unsplash

Фото: Hedgehog Digital for unsplash

Міністерство охорони здоров'я оновило карантинні зони. На сьогодні «червоними» ще залишаються Львів і 10 областей, у «зелену» зону наразі не вийшов жоден з регіонів. Відповідну інформацію опублікували на сайті міністерства. Проте, уже від завтра, 26 квітня, у Львівській області запроваджується жовтий рівень епідемічної небезпеки у зв’язку із стабілізацією ситуації із захворюваністю на коронавірус. 

Читайте також: Коли Львівщина зможе вийти із «червоної» зони карантину

Згідно з даними, станом на сьогодні, 25 квітня, у «червоній» зоні перебувають Львівська, Житомирська, Запорізька, Київська, Миколаївська, Полтавська, Сумська, Харківська, Хмельницька, Чернігівська області та місто Київ.

У «помаранчевій» зоні – Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Кіровоградська, Луганська, Рівненська, Тернопільська та Черкаська області.

У «жовтій» зоні Закарпатська, Івано-Франківська, Одеська, Херсонська та Чернівецька області.

Читайте також: Не тільки весело, а й безпечно. МОЗ дало рекомендації святкування Великодня

Жодна область не увійшла до «зеленої» карантинної зони.

Проте, уже від завтра, 26 квітня, у Львівській області запроваджується жовтий рівень епідемічної небезпеки у зв’язку із стабілізацією ситуації із захворюваністю на коронавірус. Відповідне рішення ухвалила Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

Відповідно до рішення, Львівська область виходить із червоної зони карантину з 26 квітня 2021 року.

Нагадаємо, наприкінці минулого тижня йшлося, що Львівщина може вийти з «червоної» зони при збереженні позитивної динаміки основних показників щодо госпіталізацій та кількості пацієнтів, які потребують кисню, уже найближчим часом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!