На Львівщині висадку й посадку пасажирів Укрзалізниця поки не обмежуватиме

1074 0
Обмежень не буде до 30 березня.
фото: Волинь24

фото: Волинь24

Укрзалізниця не обмежуватиме висадку та посадку пасажирів у Львівській області, яку оголосили «червоною» зоною, повідомляє УЗ.

Читайте також: «Укрзалізниця» у 2021-му щомісяця збільшуватиме вартість проїзду

Такі правила діятимуть, як мінімум, до 30 березня включно. Далі, залежно від динаміки захворюваності у регіоні впродовж тижня, Державна комісія з надзвичайних ситуацій вирішить, чи необхідно обмежувати залізничні перевезення.

В Укрзалізниці наголосили, що суворо слідкуватимуть за дотриманням карантинних вимог у поїздах та на вокзалах. Пасажирів просять обов’язково повідомляти про випадки неналежного носіння масок або відмови від них з боку інших пасажирів або співробітників залізниці.

Гаряча лінія 0-800-50-3111 працює цілодобово, так само як і офіційний чат-бот у Viber та Telegram.

Нагадаємо, Львівська область за показниками та індикаторами захворюваності з 25 березня переходить до червоного рівня епіднебезпеки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!