Проєкт волонтерки зібрав рекордну кількість голосів мешканців за всю історію Громадського бюджету Львова

2105 0
Участь у голосуванні взяли 103 825 мешканців Львівської ОТГ.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Проєкт авторства керівниці благодійного фонду «Крила надії» Наталії Ліпської «Допоможи житині здолати рак» став рекордсменом Громадського бюджету Львова. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник управління «Секретаріат Ради» ЛМР Юрій Лукашевський.

Проєкт зібрав рекордну кількість голосів мешканців – 7 090, що є найвищим показником за всі роки проведення у Львові Громадського бюджету. Додамо, що проєкт має на меті створити систему нейроонкологічної допомоги дітям з пухлинами мозку і хребта на базі відділення нейрохірургії Міської дитячої клінічної лікарні, що на вул. Пилипа Орлика, 4. Вартість проєкту 3 млн гривень.

Медична газова хірургічна консоль

Відсмоктувач медичний

Операційна двокупольна лампа з монітором

Загалом переможців цього року серед великих проєктів є шість. Детальніше про те, хто переміг, читайте за посиланням. Офіційні результати про переможців серед великих і малих проєктів будуть відомі сьогодні, протягом дня.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!