Сьогодні у Львові поховають професора Ігоря Скочиляса

1784 0
Чин похорону відбудеться об 11.00 в Церкві Святої Софії – Премудрості Божої.
фото: українська правда

фото: українська правда

Сьогодні, 22 грудня у Церкві Святої Софії – Премудрості Божої відбудеться чин похорону видатного історика, професора Українського католицького університету Ігоря Скочиляса. Початок об 11.00. Заупокійна Літургія розпочнеться о 9.00.

Поховання Ігоря Скочиляса відбудеться на Личаківському цвинтарі. Поминальні заходи будуть транслюватися в онлайн.

Читайте також: Людина світла й усмішок. У Львові діляться спогадами про історика Ігоря Скочиляса

Родина Ігоря Скочиляса просить нас усіх дотримуватися заходів епідемічної безпеки під час участі у поминальних богослужіннях – використовувати захисні маски, зберігати фізичну дистанцію тощо.

Нагадаємо, Ігор Скочиляс перебував у реанімації через ускладнення, які викликала коронавірусна хвороба. Коронавірусна хвороба спричинила у нього тромбофлембію легень і він у віці 53 роки помер. Ігор Скочиляс був видатним науковцем, істориком, краєзнавцем, професором кафедри нової і новітньої історії України УКУ. Спеціалізувався передусім на ранньомодерній добі Унійної Церкви.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!