Центри вакцинації від Covid-19 можуть з’явитися ще у чотирьох містах Львівщини

1094 0
Зараз обговорюють варіанти локацій для розміщення Центрів у Траскавці, Дрогобичі, Стрию.
Фото: coronavirus.rbc.ua

Фото: coronavirus.rbc.ua

На Львівщині планують збільшити кількість локацій для облаштування Центрів вакцинації. Про це сьогодні, 8 червня, на брифінгу щодо епідситуації в області розповів регіональний координатор з вакцинації від коронавірусної інфекції у Львівській області Олег Когут.

«Передбачаємо облаштування центрів вакцинації в інших містах Львівщини – Дрогобичі, Трускавці, Стрию, Червонограді. Наразі обговорюємо варіанти локацій для розміщення Центрів у цих містах», – каже він.

Читайте також: В Україну привезли Pfizer. Коли почнуть нею вакцинувати і які побічні ефекти

Також, за його словами, найближчими днями очікують прибуття на Львівщину чергової партії вакцини AstraZeneca для щеплення людей, що повинні отримати другу дозу цієї вакцини –  це близько 60 людей. Зараз вакцинують працівників галузі освіти вакциною Pfizer. Із категорії освітян залишилася ще одна група, яку потрібно провакцинувати,  – ті освітяни, які братимуть участь у вступній кампанії.

Додамо, що за останню добу на Львівщині провакцинували 3339 осіб. Станом на сьогодні в області провакцинували 93 315 людей (одна доза – 86 183, дві дози – 7132). Так, Львівщина перебуває на третьому місці за темпами вакцинації в Україні після міста Києва (160 592 особи) та Дніпропетровської області (123 204).

Нагадаємо, Центри вакцинації цими вихідними запрацюють у ТРЦ Форум Львів та у центрі імені Олександра Довженка, що на Сихові.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!