Тvoemisto.tv запросило Садового і Синютку на чесні і відкриті дебати

2932 0
Відрив між Садовим та Синюткою – менше 10%. Медіа-хаб "Твоє місто" запросив обох учасників мерських перегонів на публічні дебати ще ввечері 25 жовтня.

Медіа-хаб Тvoemisto.tv запросив чинного голову Андрія Садового та народного депутата Олега Синютку на публічні дебати. Саме між цими кандидатами, за попередніми результатами виборів 25 жовтня, мешканці Львівської ОТГ обиратимуть міського голову.

Читайте також: Яким є відрив між Садовим і Синюткою на виборах голови Львівської ОТГ 

Одразу після закриття дільниць та оголошення даних екзит-полів у день виборів Тvoemisto.tv відвідало два штаби і запросило лідерів виборчих перегонів Андрія Садового та Олега Синютку на дебати на нашому майданчику. Мер тоді заявив, що подумає, але готовий до дебатів планів та стратегій, а лідерка партії «Європейська солідарність» на Львівщині Ірина Гримак зазначила, що Синютка готовий, якщо прийде Садовий.

Вчора, 27 жовтня, політики обмінялися запрошеннями, але так ще і не домовилися про місце. Тvoemisto.tv ще раз запрошує кандидатів представити львів’янам свій план розвитку міста.

Попередньо, за даними штабу «Європейської солідарності», відрив між Садовим та Синюткою становить 7,99%, а за даними «Об’єднання «Самопоміч», 8,94%.

Раніше ми вже аналізували їхні передвиборчі програми, а також те, як інші кандидати планують вирішувати транспортну проблему в місті, яку читачі нашої спільноти визначили топ-проблемою Львова. 

Читайте також: «Твоє місто» закликає стати частиною Спільноти та підтримати незалежне медіа

Зазначимо, що медіа-хаб Тvoemisto.tv був створений після Революції гідності і є незалежним громадським медіа. У громадську організацію «Твоє місто Львів» увійшли підприємці, науковці, громадські активісти, журналісти, які підтримують діяльність медіа і не мають впливу на його редакційну політику. У час карантину Тvoemisto.tv також створило свою Спільноту прихильників, аби залучати наших читачів до творення якісного інформаційного простору Львова і, відповідно, до змін у місті. 

Дискусійна платформа "Твого міста" стала ключовим майданчиком Львова для обговорення важливих питань та спільного пошуку вирішення проблем і, починаючи з 2015 року, ми провели понад дві сотні важливих публічних дискусій, . Усі обговорення ми транслюємо наживо, а також регулярно слідкуємо над втіленням напрацьованих на дискусіях рішень. Напередодні виборів ми організовували публічну дискусію за участі кандидатів на голову Львівської ОТГ.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!