У Чистий четвер безпритульні у Львові чекають на паски. Фото дня

1966 0
У Львові з початком епідемії коронавірусу стало більше потребуючих.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У Чистий четвер у Львові понад сотня безпритульних прийшли на щотижневу роздачу їжі біля Порохової вежі. Сьогодні їм, зокрема, роздавали паски.

Раніше Тvoemisto.tv писало, що безпритульних у місті побільшало, бо, якщо раніше у спільноті готували їжу для ста людей, то зараз для двохсот. І на обіди приходять не лише безпритульні, що втратили домівки, а й ті, хто має де жити, але є на межі, не має що їсти, чим платити за комунальні послуги і де працювати.

Читайте також: Перше правило – мовчати про коронавірус. Як переживають карантин бездомні у Львові

Їжу для безпритульних та потребуючих біля Порохової вежі роздають дві організації.

Це Спільнота Святого Егідія. Допомогти їм у підтримці нужденних можна фінансово, переказавши гроші на картку Приватбанку 4731 2191 0977 3170 (Шидловська Лариса Йосипівна), або прийти і допомогти щочетверга у монастир Онуфрія на 17:00 год.

Також їжу і великодні кошики для потребуючих готує Спільнота «Емаус – Оселя». Долучитися до допомоги можна, переказавши кошти на картку Приватбанку ЛМГО Спільнота взаємодопомоги «Оселя» 5169 3305 18406647 або через систему LiqPay на сайті, або передати традиційні продукти харчування (паски, яйця, бурячок, ковбаса, солодощі), зателефонувавши 096 426 46 96.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!