У дворику львівської Ратуші запрацювала фан-зона Lviv Olympic Space. Фото, відео

1864 0
Фан-зона працюватиме до 8 серпня.
Фото: Дарії Кучер

Фото: Дарії Кучер

Сьогодні, 23 липня, у перший день Олімпіади офіційно відкрилася львівська фан-зона у дворику Ратуші. Про це повідомила кореспондентка Tvoemisto.tv.

На весь час проведення Олімпійських ігор у Львові у дворику Ратуші діятиме спеціально облаштована фанзона – Lviv Olympic Space. Фанзону встановили за кошти спонсорів, тому вхід у неї безкоштовний.

У фанзоні встановили сцену з екраном, які постійно будуть працювати та висвітлювати актуальну інформацію щодо ігор ХХХІІ Олімпіади з Токіо.

Плануються ексклюзивні прямі включення зі спортсменами, тренерами, офіційними представниками Олімпійської збірної з Токіо. Також буде багато активностей від ДЮСШ міста та організовані розважальні зони: віртуальної реальності та кіберспорту, скелелазання, куточок японської культури (мова, орігамі, чайна церемонія), фотовиставка #LvivOlympicHope, конкурси та розіграші.

Ігри ХХХІІ Олімпіади в Токіо триватимуть з 23 липня по 8 серпня. Україну на найголовнішому спортивному форумі чотириріччя представлятимуть 158 олімпійців у 25 видах спорту (30-ти дисциплінах). Львів представлятиме восьмеро спортсменів:

Оксана Лівач (вільна боротьба)

Алла Черкасова (вільна боротьба)

Тетяна Кіт (вільна боротьба)

Олена Старікова (велоспорт)

Христина Погранична (художня гімнастика)

Станіслав Горуна (карате)

Павло Коростильов (кульова стрільба)

Вероніка Марченко (стрільба з лука)

Фото: Дарії Кучер

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!