У Львові діткам проведуть операції на вусі за участі бельгійських лікарів. Як записатися

3220 0
Батьків дітей з вадами слуху, хронічними хворобами середнього вуха запрошують записатися на консультацію до 30 червня.
Фото: 4mama.ua

Фото: 4mama.ua

Львівська дитяча лікарня на Пилипа Орлика оголосила відбір пацієнтів для проведення мікрохірургічних операцій на вусі за участі лікарів з Бельгії. Про це повідомила керівниця проєкту, лікар-отоларинголог дитячої лікарні на Орлика Мар’яна Черкес.

Читайте також: Короткозорість молодшає. Як дистанційне навчання вплинуло на зір дитини

Мова йде про кохлеарну імплантацію, BAHA імплантації, тимпанопластику, мірингопластику та інші хірургічні втручання при хронічних захворюваннях вух за участю команди лікарів із всесвітньо відомої Saint-Luc University Hospital у Брюселі – професорки, отохірурга Монік Декат та аудіолога Даніеля Ромоло де Сіаті.

Записатися на консультацію можна до 30 червня, а операції планують проводити у серпні 2021 року.

«Ми запрошуємо батьків дітей з вадами слуху, хронічними хворобами середнього вуха записуватися на консультацію до 30 червня 2021 року включно для того, аби лікарі могли ретельно обстежити дітей і відібрати кандидатів для подальшого оперативного втручання, яке попередньо планується у серпні 2021 року за участю високопрофесійних колег з Бельгії», – прокоментувала Мар’яна Черкес.

Записатися на консультацію можна за телефонами:

067 67 10 444 – поліклініка

0677017920 – завідувачка ЛОР-відділенням Заброварна Тетяна Михайлівна

0675588550 – лікарка, аудіолог та керівниця проєкту – Мар’яна Черкес

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!