У Львові готуються відновити роботу початкових шкіл, ринків і літніх майданчиків

10111 0
Мобільні бригади також починають вакцинувати працівників міських стратегічних підприємств.
Фото: Vitolda Klein for unsplash

Фото: Vitolda Klein for unsplash

У четвер, 15 квітня, у Львові розглянуть можливість відновлення роботи промислових ринків, літніх майданчиків та офлайн навчання у початковій школі. Про це повідомив  на своїй сторінці у Фейсбук міський голова Львова Андрій Садовий за результатами засідання комісії з надзвичайних ситуацій, яке відбулося нині.

Зокрема, за його словами, на комісії домовилися, що упродовж наступних днів будуть спостерігати за динамікою захворювання та госпіталізацій. Якщо кількість зменшиться, або принаймні не зростатиме, тоді розглянуть питання відновлення роботи у Львові промислових ринків, літніх терас та навчання у початковій школі.

Читайте також: Більшість українців підтримують запровадження жорсткого карантину 

Окрім цього, міський голова додав, що мобільні бригади починають вакцинувати працівників стратегічних підприємств, закладів торгівлі та ринків, закладів харчування, банків та поштових відділень. Наразі щеплення роблять препаратом CoviShield виробництва Oxford-Astra Zeneca.

Нагадаємо, що посилений карантин у Львові продовжили до 19 квітня. Фінальне рішення стосовно роботи літніх майданчиків у Львові, промислових ринків та те, чи вийдуть на навчання 1-4 класи місцевих шкіл планували оприлюднити сьогодні.

Наразі ж дитячі садочки у Львові працюють у режимі чергових груп для дітей, батьки яких працюють. Громадський транспорт – у режимі спецперевезень, а безкоштовний проїзд для всіх пільгових категорій призупинили.  Магазини непродовольчої групи та будівельних товарів працюють лише навинос та за попереднім замовленням. Непродовольчі ринки, а також змішані ринки (продовольчої та непродовольчої групи товарів), мають бути зачинені.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!