Політична реклама

У Львові хочуть обмежити рекламу в громадському транспорті

1414 0
Управління транспорту Львівської міської ради готує проект рішення виконавчого комітету про визначення переліку місць, де буде дозволено розміщати рекламні матеріали в міських автобусах.

Про це пише ZAXID.NET, посилаючись на слова начальника управління транспорту Миколу Жука.

На зауваження про те, що в автобусах, попри рішення зняти всі наліпки з лобового скла, досі залишаються прапорці, політична реклама та інші наліпки, Микола Жук прокоментував: «Ми категоричні в цьому плані – неодноразово виїжджали в парки, де самі зривали різні наклейки. Працюємо над рішенням виконкому, яке буде визначати чіткі місця для розміщення реклами і заборону будь-яких інших наліпок та інших речей в транспортних засобах».

Як інформував ZAXID.NET, з квітня 2012 року водіїв автобусів у Львові зобов’язали носити форму таочистити лобове скло кожного транспортного засобу від старих номерів маршрутів, ікон та інших наліпок.

Нагадаємо, у липні цього року перевізники Львова підписали меморандум, яким погодились назаборону вмикати музику в міських автобусах. Також водіям заборонили курити та розмовляти по телефону за кермом. Під відповідним протоколом підписались усі перевізники міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!